Kamara a vállalkozásokért tantárgy – Céglátogatás a GIMEX Hidraulika Kft.-nél

A Széchenyi István Egyetem hallgatói a tavaszi félévben is lehetőséget kaptak arra, hogy közelebbről megismerjék egy vállalkozás működését, tevékenységeit, céljait, mindennapjait. 

IMG_1831.JPG

Egy céglátogatás lehetőséget teremt a diákok számára, hogy valóságos környezetben lássák, hogyan működnek a vállalatok, és milyen szerepet játszanak a gazdasági életben.

A GIMEX-nél tett céglátogatást a menedzsment tagjai, Görcs Annamária, Görcsné dr. Muzsai Viktória és Csonka Szabolcs vezették, akik szakértelmükkel és tapasztalataikkal segítették a hallgatókat abban, hogy megismerjék a vállalatot és annak tevékenységét, a GIMEX történetét, céljait és működését.

A látogatás során kiemelt figyelmet fordítottak a beszállítói hálózatukra, bemutatták a beszállítóikat, mint például a ROEMHELD Group, HAINBUCH, Halder, termékeit és szerepüket a vállalatunk működésében. Ezáltal rávilágítottak arra, hogy a sikeres vállalkozások mögött gyakran erős és jól működő beszállítói hálózat áll, melynek kulcsfontosságú szerepe van a vállalkozások sikerében.

A cégbejárás során a hallgatóknak lehetőségük nyílt arra, hogy közelebbről megismerjék a GIMEX belső működését és folyamatait. Ezáltal valós képet kaphattak arról, hogyan zajlik a vállalkozás mindennapja, és milyen kihívásokkal kell szembenéznie.

Összességében a GIMEX-nél tartott céglátogatás során értékes tapasztalatokkal gazdagodhattak a hallgatókat. A GIMEX csapata sikeres felkészülést kíván a tantárgyat választó diákoknak, remélve, hogy az újonnan szerzett ismeretek hozzájárulnak majd a jövőbeli sikeres vállalkozói karrierjükhöz.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png