Kamarai Szalon - A hála jegyében

Köszönjük Partnereink megtisztelő részvételét a Kamarai Szalon rendezvényein! Az elmúlt mintegy 15 évben számos – az élet minőségére fókuszáló – program valósult meg.

Dr. Ferenczi Enikő és Dr. Czire Szabolcs felejthetetlen gondolatokkal ajándékoztak meg bennünket 2020. november 4-ei előadásukon.
Lelkigondozói tapasztalatra és szentírási mélységekre támaszkodó útravalóikat osztották meg a résztvevőkkel. Női és férfi szemmel látni a világot, élni és tanítani a Lét misztériumát.


A Kamarai Szalon rendezvényeinek, így a záró előadásnak is meghatározó élménye volt az öröm, a derű és a hála, hiszen az elmúlt több mint 15 évben számos – az élet minőségére fókuszáló – program valósult meg.


A vállalkozóknak és családjuknak szóló előadások, rendezvények segítettek abban, hogy harmóniában éljenek önmagukkal és környezetükkel.
Az előadások, interaktív programok megtaníthattak bennünket, hogy mit tehetünk azért, hogy egészségesebb, teljesebb életet élő emberek legyünk.
A cél, hogy testileg, lelkileg, szellemileg egy egységet alkossunk, amelyben megszületik a harmónia.

„Úgy gondolom, bízom benne, hogy a 15 év segített, hogy mindenki megtalálja azt az utat, amely számára a legmegfelelőbb.
Sok csodás élménnyel gazdagodtam, jó volt egy alkotó, egymásra figyelő, egymásban a jót észrevevő közösség tagja lenni!
Köszönöm és Hálás vagyok a lehetőségért!
Szívből ajánlom a Kamara klubjait, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő fórumot.
A Kamarai Szalon, Szalon- Képes lett, ezért itt az idő, hogy a saját utamat járjam...
Légy önmagad, mindenki más már foglalt. (Oscar Wilde)
A választás lehetősége ott van minden emberben és dönthetünk arról, hogy a mókuskerékben maradunk, vagy a teremtő erőnket felhasználva elindulunk egy önmagunkat felfedező izgalmas örömteli úton.”

Köszönettel:

Büss Zsuzsa

a Kamarai Szalon háziasszonya

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png