Kamarák közti együttműködés

Szakmai látogatás keretében fogadtuk a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara delegációját.

Látogatásuk kifejezett célja volt, hogy jobban megismerjék tevékenységeinket és átvegyék azokat a jógyakorlatokat, melyeket sikerrel alkalmazhatnak ők is a jövőben a közösségépítésben és vállalkozóik versenyképességének elősegítésében.

A nap folyamán bemutattuk megyei és régiós szintű tevékenységeinket, jövőre vonatkozó elképzeléseinket, megismerhették szolgáltatási portfóliónkat, átbeszéltük az együttműködés lehetőségeit. A szolgáltatási tagozat elnökségi tagjai részletesen ismertették a vezetésük alatt álló klubok, projektek működését, beszéltek a "Kamara által ajánlott vállalkozás védjegy" programról, a "Plato" névre keresztelt önfejlesztő vállalkozói csoportjainkról. Önkéntes tagjaink munkáját segítjük edukációs tevékenységeinkkel is szoros együttműködésben a Széchenyi István Egyetemmel és a szakképző iskolákkal. Kiemelt rendezvényeink által (Gazdasági Évnyitó, Külgazdasági nap, Presztízs Gála, Rábaközi Szakmabörze, Jelen tanulója, jövő mestere, Ballagási kiállítás, Kenyérfesztivál, stb.) a vállalkozók széles köre jut hozzá a számára szükséges szakmai információkhoz. Taglátogatási projektünk célja, közvetlen, személyes kapcsolat kialakítása tagjainkkal, célorientáltabb, személyre szabottabb kamarai támogatás nyújtása, igényfelmérés és az arra való gyors reagálás.


Ha szeretne Ön is bővebb információkat kapni a kamarai szolgáltatásokról, programokról, a nálunk működő munkacsoportokról vagy szeretne önkéntes taggá válni, keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

 

Látogasson el honlapunkra, ismerje meg szolgáltatásainkat, vállalkozásának képzési, pályázati vagy külpiacra jutási lehetőségeit!

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png