Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. március 8-ától elérhetővé válik a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön országszerte az MFB Pontokon.

A kamarai regisztrációs adatbázis alapján az Ön vállalkozása kis- és középvállalkozásnak minősül, és a rendeletben felsorolt TEÁOR valamelyikét főtevékenységként végzi. Amennyiben vállalkozása az egyéb feltételeknek is megfelel, fontolja meg a programban való részvételt!

 

Tisztelt Vállalkozó!

2021. március 8-tól elérhető a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön országszerte az MFB Pontokon.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a területi kereskedelmi és iparkamarák kiemelten támogatják a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítését célzó gazdasági intézkedéseket. A Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hatalmas segítség az érintetteknek, hiszen forráshoz jutási lehetőséget biztosít a legkisebb, a válság által leginkább sújtott ágazatban működő vállalkozóknak a likviditási problémák áthidalására, illetve a járvány utáni működés felkészülésére.

A Kormány döntésének értelmében – a Gazdaság Újraindítási Akcióterv részeként - a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) bonyolítja a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogramot. A program a koronavírus világjárvány miatt kritikus gazdasági helyzetbe került mikro-, kis- és középvállalkozások számára biztosít forrást bér-, járulék-, rezsi-és működési költségek fedezésére, illetve az újranyitáskor szükséges készletek finanszírozására. Ezúton tájékoztatjuk, hogy a nehéz gazdasági helyzetbe került, a válság által közvetlenül érintett ágazatokban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások számára 2021. március 8-tól elérhető a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön országszerte az MFB Pontokon, hogy a vállalkozások a székhelyükhöz legközelebb juthassanak hozzá az 1-10 millió forint közötti, 100%-os előleggel elérhető kölcsönösszeghez.


Fontosabb információk:

Benyújtás helyszíne: MFB Pontok »»»
Rendelkezésre álló keretösszeg: 100 milliárd Ft
Saját forrás: 0%
Kamat: 0% / év ügyleti kamat
Futamidő: 120 hónap
Türelmi idő: A szerződéskötéstől számított maximum 36 hónap

Üdvözlettel:


Részletek és bővebb információ ide kattintva: MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png