Kapcsolatépítés és jótékonyság a XIX. Jótékonysági Kézműves Bálon

A rendezvény céljai között szerepel a jótékonyság mellett, hogy a tagozat tagjai kötetlenebb formában is találkozzanak, szorosabbra fűzve ez által személyes és üzleti kapcsolataikat.

Kamaránk Kézműipari tagozatának támogatásával idén is nagy sikerrel került megrendezésre hagyományos Jótékonysági Kézműves Bálunk. A rendezvény céljai között szerepel a jótékonyság mellett, hogy a tagozat tagjai kötetlenebb formában is találkozzanak, szorosabbra fűzve ez által személyes és üzleti kapcsolataikat.

A bált a város és a megye képviselői mellett partner szervezeteink, és kamaránk tagozatainak tisztségviselői is megtisztelték jelenlétükkel.

A bál helyszíne 2023-ban is a győri Kristály étterem volt, ahol a vendégek színvonalas kiszolgálásban részesültek és kellemesen tölthették el az estét. A jó hangulathoz hozzájárult Svajda Szabolcs és Kelemen Kitti, a győri El PASO Táncstúdió versenytáncosainak profi bemutatója, valamint Gats Éva és Hoffmann Richárd, a budapesti Centrál Színház művészeinek vidám műsora. A tánchoz a talpalávalót a Kristály zenekar szolgáltatta.

Rendezvényünket nagy számban támogatták magánszemélyek, vállalkozások, akiknek köszönhetően több mint 120 tombola felajánlás érkezett. A fődíjat, amely egy exkluzív wellness hétvége volt, idén a Trend-Form Szerszámkészítő Kft. ajánlotta fel, aki az est főtámogatója is volt.

Tagozatunk életében meghatározó szerepet tölt be a bál, melyet Prof. Dr. Lakatos István, tagozatunk elnöke is megerősített nyilatkozatában. A báli környezet remek alkalmat kínál a csapatépítésre, nem megfeledkezve a jótékonyság fontosságáról.

Az idei tombolabevétel rekord összeggel 1.000.000 Ft-os egyenleget mutat, amelyből 900.000 Ft-ot hagyományainkhoz híven a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház részére ajánlunk fel, valamint idén kivételesen 100.000 Ft-tal támogatjuk Szabó Dorinát, egy 2,5 éves kislányt, aki súlyos izombénulásban szenved.

A támogatóinknak ezúton is köszönjük, hogy adományaikkal hozzájárultak a bál sikeres megvalósításához!

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png