Kapuvári, apa–fia vállalkozás csatlakozott kamaránk közösségéhez

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Szolgáltatási Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

A Kapuváron található, Kóczán Zoltán vezetésével működő vállalkozás egy igazi apa-fia vállalkozás, melynek ifjabbiak tagja Kóczán Balázs fodrász. Balázs az idei évben szerezte szakmai végzettségét és rögtön bele is vetette magát a nagybetűs életbe. Ezidáig alkalmazottként gyűjtötte a tapasztalatokat, de jó ideje építgeti saját brandjét és szalonját. A pár hete, "Vágod? Vágom." szlogennel megnyílt modern, fitalalos fodrász szalon, igazi különlegesség a Rábaközi térségben. A klasszikus hajvágás mellett barber élmény hajvágásra és borotválásra is van lehetőség. A minőségi alapanyagok és extra kiegészítők pedig még élvezetesebbé teszik a pillanatot.
Balázs szorgalma már iskolás évei alatt is megmutatkozott. Amellett hogy gyerekkora óta besegít a családi vállalkozásba, tanulmányi versenyeken is szépen szerepelt. A Balatonfüreden megrendezett Magyar Bajnokságon, Klasszikus frizura szárítás kategóriában országos V., Borbély frizura - klasszikus átmenetes vágás, szárítás kategóriában országos III. helyezést ért el.
Részt vett kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének nyári programsorozatán, a "Mesterségem Címere" pályaorientációs rendezvényen, melyen a fodrász szakma népszerűsítésében működött közre. Fiatal kora ellenére hatalmas alázat, elhívatottság és jövőkép jellemzi személyiségét.
Kóczán Zoltán és Balázs kamarához történő csatlakozásukkal a vállalkozás fodrász vonalát szeretnék erősíteni.

Ha szeretnél kellemes környezetben, személyre szabott trendi frizurát kapni, ami a saját stílusodhoz igazodik, akkor a "Vágod? Vágom." szalonban a helyed!


Kóczán Zoltánt és Kóczán Balázst kamaránk képviseletében Erdős Vilmos térségi irodavezető köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png