Kilencedik alkalommal tüntetett ki példaértékű szakképzési projekteket a DUIHK

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immáron kilencedik alkalommal Szakképzési Díjjal méltatott a hazai szakképzésben megvalósított kezdeményezéseket.

A DUIHK Szakképzési Díjat 2013-ban alapították a magyarországi gyakorlatorientált szakképzés továbbfejlesztése érdekében végzett kiemelkedő kezdeményezések elismerésére és népszerűsítésére. A díjra vállalatok, szakképző iskolák, kereskedelmi és iparkamarák vagy más szervezetek pályázhatnak – akkor is, ha nem tagjai a DUIHK-nak.

Idén a héttagú szakértői zsűri döntése alapján a három díj-kategóriában a következő szervezetek vehették át a díjakat:
– MOTIVÁCIÓ kategóriában: a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium a „Ki(d)s Mérnök Tábor – Pályaorientációs célú, élményalapú tábor 5-6. osztályosoknak” c. projektért.
– KOOPERÁCIÓ kategóriában: az MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft. a „Az MVM Ágazati Képzőközpont megalapítása és duális szakképzéseinek elindítása“ c. projektért
– INNOVÁCIÓ kategóriában: az Audi Hungaria Zrt. a „Kötelező? Oktatás? - A gamifikáció nyújtotta módszertani lehetőségek kiaknázása a szemléletformáló oktatások hatékonyságának növelésére” c. projektért.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Az esemény hivatalos sajtóanyagát ITT olvashatják!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png