KKV-k jelentkezését várják a STAGE Projektbe

Váljon az Ön vállalkozása is fenntartható módon agilissá és „zölddé”! Ehhez most anyagi és szellemi támogatást is nyerhet!

KKV-k jelentkezését várják a STAGE Projektbe.

A programról röviden:
Az EU zöld gazdaságra irányuló erőfeszítéseivel összhangban számos szervezet a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére összpontosít. Az alacsony szén-dioxid-kibocsátású és erőforrás-hatékony körforgásos gazdaságra való áttérés azonban új üzleti modelleket, fejlett ipari technológiákat és innovációt igényel.
Ennek elősegítésére az Európai Bizottság társfinanszírozásában meghirdette a „Fenntartható átállás agilis és „zöld” vállalattá” (Sustainable Transition to the Agile and Green Enterprise) elnevezésű projektet.

A projekt célja:
A STAGE projekt célja, hogy a vállalkozások zöld átalakulását előmozdítsa. Ennek érdekében egyfelől közös platformot fejleszt az iparág szereplői közötti hatékony együttműködésre, valamint a támogatja a kis- és középvállalkozások közti együttműködést a gyártási folyamatok, ellátási láncok, segítségnyújtási keretrendszerek, képzés és támogatás területén.

A program tartalma:
A programban résztvevő vállalatok számára a pénzügyi támogatás mellett személyre szabott tanácsadást, fenntarthatósági értékelést és a fenntarthatósággal kapcsolatos képzéseket is biztosítanak.

Finanszírozás:
A STAGE program keretében több lépésben, akár 50 000 EUR összegű támogatásra is lehet pályázni kkv-nként, a vállalat fenntarthatósági átmenetét szolgáló beruházások fejlesztése és megszerzése, mint például az innovációval és a hulladékmentes gazdasággal kapcsolatos beruházási projektterv kidolgozásához, valamint további szakértői szolgáltatásokhoz.

Jelentkezési feltételek:
A STAGE nyílt pályázati felhívására elfogadott pályázók különböző területeken tevékenykedő gyártó és szolgáltató kkv-k.
A projekt munkanyelve angol.

Határidő:
A STAGE Pénzügyi Támogatási Programra összesen 5 pályázat kiírását tervezik. A 2. pályázati kiírás tavaly decemberben nyílt meg és jelenleg is tart.
Jelentkezni a program honlapján lehet: https://stagepartners.eu/

 

Bővebb információ:
Bővebb tájékoztatásért kérjük, forduljon munkatársunkhoz az een##kukac##gymsmkik.hu e-mail címen.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png