KKV Klub

A KKV Vezetők Klubja keretében a vállalkozásokat érintő legfontosabb gazdasági kérdéseket tárgyaljuk.

KKV Klub

A kamarában működő KKV Vezetők Klubja 2018 őszén indította útjára a „KKÁVÉ KEDD” elnevezésű, kötetlen hangvételű beszélgetéseken alapuló rendezvénysorozatát, melynek keretében az alábbi témákkal vártuk a hozzánk forduló érdeklődőket:

- Példaértékű vállalkozásépítés, értékesítés és sikeres üzleti kapcsolatépítés (Pedró Pékség)

- Együttműködő munkatárs?! Delegálás és a munkatársak eredményes bevonása a munkafolyamatokba (id. Borsodi László, Borsodi Műhely Kft.)

- Családtagok cégen belüli együttműködése a munkakörnyezetben, problémamegoldás (Borsodi Műhely Kft., Ferenczi Fémipari Kft., Fűzfa és Társa Kft.)

- Influencer marketing, YouTube világ a vállalkozások életében (Tóth Zoltán, Sinkó Lilla)

A KKV klub rendezvénysorozatának célja, hogy egy rövid témafelvezetés mellett olyan vállalkozásokat mutasson be, akik az adott témához kapcsolódóan munkáságukkal, szakmai és minőség iránti elkötelezettségükkel, folyamatos fejlődésükkel példát mutatnak, és követendő mintát jelentenek a vállalkozások számára.

A kötetlen hangvételű KKÁVÉ találkozók keretében meghívott vendégeink egy moderátor segítségével osztják meg a témával összefüggő gondolataikat, melyet egy csésze kávé és az önkéntes tagok által biztosított termékkóstoló mellett kötetlen beszélgetés követ.

Kapcsolat:

Nagy Ildikó  »»»
Koordinációs vezető, Szolgáltatási Tagozat titkára
+36 96 520-222
+36 20 323-4139
nagy.ildiko##kukac##gymsmkik.hu

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök