Női vállalkozók találkoztak a Café'857-ben

A kamara új kávézójában, a Café '857-ben került sor az októberi klubtalálkozóra.

Az október 29-ére meghirdetett Stílusest betegség miatt sajnos elmaradt, de klubtalálkozójukat ennek ellenére megtartották a Női Vállalkozói Klub tagjai. 

A programnak a kamara új kávézója, a Café'857 adott otthont.

A találkozón a klub két új tagja kapott lehetőséget a bemutatkozásra.

Korcsok Ildikó, a Budapest Bank győri bankfiókjának vezetője. A bankszektorban már több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik. A ranglétrát végig járva jutott el a jelenlegi pozíciójába, így volt lehetősége arra, hogy betekintést nyerjen a pénzügyi terület szinte minden szegmensébe. Nyolc éve dolgozik a Budapest Banknál, öt éve vezeti a győri fiókot.

Székely Márta life coach és a Méhecske Közhasznú Alapítvány elnöke. Az alapítvány elsősorban a hátrányos helyzetű, valamint a fogyatékkal élő gyerekeket nevelő családokat támogatja. Márta life coach tevékenységét tartja hivatásának. Szeretne rendet tenni vendégei szívében, lelkében és gondolataiban. Segíteni szeretne megszabadulni a negatív érzelmektől, újra felfedezni a pozitív életet.

Az este hátalévő részében a klub jövő évi programterveiről beszélgettek a résztvevők. A nagy érdeklődésre való tekintettel biztosan sor kerül az év elején egy banki és biztosítási alapismeretkről szóló programra, melynek házigazdái Korcsok Ildikó és Magyar Beáta lesznek.

Ha Ön is szeretne a kamara Női Vállalkozói Klubjához csatlakozni, keresse munkatársunkat!

Czik Eszter  »»»
Női Vállalkozói Klub titkára
+36 96 520-211
+36 20 430-9024
noiklubtitkar@gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png