Komáromi Mónika e.v.

Komáromi Mónika e.v.

Stílusos személyiségfejlesztés

Kívül belül harmóniában a stílustanácsadás, coaching, kineziológia eszközeivel.

„Harmónia, Önbizalom, Kommunikáció”

Hiszem, hogy a változást, fejlődést kezdhetjük kívülről befelé, vagy belülről kifelé teljesen mindegy, mert mindegyik hatásos. A lényeg az elmozdulás abból, amiben vagyunk. Többévi tanácsadó és fejlesztő tapasztalatommal abban tudok segíteni, hogy megtalálja a harmóniát kívül és belül, a kettőt összhangba hozza, ezáltal megjelenése magabiztosabbá, élete kiegyensúlyozottabbá váljon. Kreatív megoldást kínálok a belső egyensúllyal, stílussal, üzleti kommunikációval, életvezetéssel kapcsolatos kihívásokat illetően, mindezt megfűszerezve női energiákkal. Szolgáltatásomat nemcsak magánszemélyek, hanem cégek is igénybe vehetik egyéni vagy csoportos foglalkozások keretén belül. Témák lehetnek: Külső megjelenés, üzleti öltözködés, mint kommunikációs eszköz céget képviselő szervezeteknek, konfliktuskezelés, kommunikációs problémák. Cégeknek ajánlott személyiségfejlesztő csomagokról a komaromimonika.hu/cegeknek oldalon olvashat részletesebben.

Céges programjaim közül kiemelném a Mentális válságkezelés csomagomat, mely munkaidőben nyújt lehetőséget mind a vezetőknek, mind pedig a beosztottaknak, hogy a poszt-covid és a világban történő negatív hatások okozta pszichés problémákat, feszültséget, stresszt oldja, javítva ezzel a munkamorált, kiégést, és nem utolsósorban megelőzheti a dekoncentráció miatt elő-
forduló munkahelyi balesetek kialakulását.

Kiemelten fontosnak tartom továbbá a középvezetők fejlesztését coaching módszerrel. Ők az a réteg, akiket általában a csoportból emelnek ki magasabb pozícióba, elsősorban szakmai tudásuk alapján. A vezető képzésén keresztül fejlődik, válik hatékonnyá a csoport is, ezáltal segíti a vállalati célok elérését. Cégek, szervezetek, csoportok számára előadást tartok céljaihoz, lehetőségeihez, igényeihez illeszkedve. Sikerem kulcsa a humor, gyakorlati példák bemutatása különleges történetek elmesélésén keresztül (storytelling). Számos előadáson, tréningen, workshopon vagyok túl, és bátran állíthatom, hogy a módszer működik. Rólam és munkámról többet a komaromimonika.hu­ oldalon tudhat meg.

Komáromi Mónika e.v. Komáromi Mónika e.v.
Komáromi Mónika
9200 Mosonmagyaróvár Szále János utca 31.
www.komaromimonika.hu
36302474811

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png