Konditermek éjszakája új élményekkel, tapasztalatokkal

A Női Vállalkozói Klub februári összejövetelén, a Konditermek éjszakája alkalmával, Győrben, az Ifjúság körúton rövidesen megnyitó konditeremben tett látogatást.

A Női Vállalkozói Klub meghívást kapott egyik klubtagjuktól, a konditerem tulajdonosától, egy testet és lelket frissítő edzésre, melyet minden tag nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal várt.

 

A nyitás előtti hajrában még lehetőséget kínált arra a program szervezője, hogy ezen a délutánon egy kötetlenül  betekintést nyerhessenek az edzőtermek világába. Megismerjék az új helyszín szolgáltatásait.

Részt vehettünk személyi edzésen, de a birtokbavételt megelőzően az összes gép helyes használatát bemutatta az edző. Szó volt a test edzésének alapelveiről, fontosságáról, melynek ismerete elengedhetetlen, ha hatékonyan szeretnénk fejlődni és szeretnénk elkerülni az esetleges sérülésekkel járó következményeket.

 

A kellemes délutánt, a melegkonyhás éttermében feltálalt könnyű és ízletes vacsora koronázta meg, mely tökéletesen tükrözte az edzés mellett tartani szükséges helyes táplálkozás elengedhetetlen feltételeit.

S hogy mindenki élménnyel gazdagodva és energiával feltöltődve távozott erről a klubdélutánról, arról nincs is kétség, hiszen a sok pozitív visszajelzés ezt megerősítette.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök