Könyvbemutatót tartott a Meridián Club Győr a tagozat támogatásával

A meridián diagnosztika, a testről olvasás egyik kulcsfontosságú módszere.

Bizonyára mindenki érzett már egyszer-másszor valamiféle titokzatos, megmagyarázhatatlan fájdalmat valahol a testében. A testben és testen megjelenő fájdalom sokat elárul azokról a folyamatokról, amelyek odabent folynak. Ez a meridián diagnosztika, a testről olvasás egyik kulcsfontosságú módszere. A kí­nai fel­fo­gás sze­rint föld és ég kö­zött min­den a jin és a jang elve és az öt elem, a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz sze­rint ren­de­ző­dik el.  A jin és a jang, va­la­mint az öt elem min­dig köl­csö­nös kap­cso­lat­ban áll­nak egy­más­sal:ha az egyik elem egyen­sú­lya meg­bom­lik, ak­kor egész szer­ve­ze­tünk ener­gia­áram­lá­sa za­vart szen­ved.

A kínai gyógyászat nagyon régi és rejtélyes tudomány és teljes egészében tapasztalaton alapuló tudás. A meridián csatornákon keresztül történő kezelés legfontosabb jellemzője, hogy aktiválja a beteg saját szervezetét és regeneráló képességét. Ezt egészíti ki a tápanyagok pótlása, mely befejezi a sejtregenerálódási folyamatokat.

Az Enegia és véráramlás értelmezése a meridiánokon keresztül című könyvet bemutatta a könyv fordítója Zhang Edit, meridián szaktanácsadó és tréner.

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png