Köszöntjük a Kézműipari Tagozat új, önkéntes tagjait!

Az önkéntes tagságról szóló okleveleket Prof. Dr. Lakatos István adta át.

A vállalkozók bemutatkoztak és átvették az önkéntes tagságról szóló okleveleket. 

A KlímaOázis Kft. légkondicionáló berendezések és hőszivattyúk kereskedelmével és teljes körű kivitelezésével foglalkozik. Ügyfeleik számára megbízhatósági garanciát biztosítanak. Szolgáltatásaikat a pontosság, precizitás és profizmus jegyében végzik. Ingyenes helyszíni felmérésük során, segítenek a legpraktikusabb megoldás kiválasztásában. Szakszerű és esztétikus munkájuk a folyamatosan bővülő ügyfélkör bizalmát is elnyerte. Az oklevelet a cég képviseletében Sipőcz Péter vette át.

 

A Montázs Kézműhely Egyesület céljai közt szerepel a kultúránk, értékeink, hagyományaink ápolása, átadása, a különböző kézműves és kreatív technikák megismertetése, a mozgás és egészséges életmód, az önmegvalósítás fontosságának népszerűsítése. Tagjai között több település alkotója, kézművese, sportolója, szakembere is megtalálható, akik a saját szakterületük kiváló mesterei és azt szeretnék, hogy együtt valami újat, értékeset adhassanak át másoknak. Az oklevelet Vargáné Molnár Zsuzsanna és Szekeresné Czimmermann Ilona vette át.

Csenteriné Horváth Katalin - vagy ahogy sokan ismerik HoKata - személyre szóló családi portrék, egyedi, kézzel készült kerámiák, ékszerek, illusztrációk készítésével foglalkozik. Bevallása szerint ő egy "örömbombagyáros", aki számára minden elkészült kézműves termék olyan, mint egy örömbomba. Kézműves vásárok rendszeres résztvevője, így a tagozat által szervezett Kenyérfesztiválon is találkozhattak már vele a vásárlók. 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja a kamarának, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
Czik Eszter  »»»
Kézműipari Tagozat titkár
+36 96 520-211
+36 20 430-9024
kezmuipar##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png