Közel száz vállalkozás nyerte el a kamarai Védjegyet

Ötéves lett idén a Védjegyprogram. 2021-ben 88 önkéntes kamarai tag lehet a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" tanúsítvány büszke tulajdonosa.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara számára kiemelten fontos a hiteles, megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozások elismerése. Ezt a célt szolgálja az öt évvel ezelőtt megszületett, a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyprogram.

A védjegy egyfajta ajánlás – azt üzeni a partnereknek, ügyfeleknek, hogy a védjegyes vállalkozásokban megbízhatnak!

A minősítést pályázat útján lehet elnyerni, a pályázatokat szigorú szempontrendszer alapján értékelik. Ötéves lett a védjegyprogram, s sikere egyértelmű. Évről évre többen pályáznak és vehetik át a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” tanúsítványt.
 
Idén 88 önkéntes kamarai tag nyerte el ezt a minősítést, közöttük 13 vállalkozás először, 75-en pedig megújították védjegyüket. A megújítók nagy száma az ékes bizonyítéka annak, hogy a program működik. A vállalkozások maguk tapasztalják a védjegy adta előnyöket – az új partnereket és ügyfeleket, a jó hírnevet, a presztízst –, s ezért újra és újra pályáznak.
 
A Védjegyprogram legfontosabb eseménye minden évben a Védjegyeseknek szervezett Átadó Ünnepség, melyen elismerjük a szakmaiságot, az etikus üzleti működést. 2020-ban sajnos ezt a bensőséges ünnepet a jelenlegi korlátozások miatt nem szervezhettük meg. Mindezek ellenére szerettük volna, ha a nyertes vállalkozások már a minősítést bizonyító tanúsítvánnyal a birtokukban kezdhetik az új esztendőt, így – alkalmazkodva az új körülményekhez és kihívásokhoz – a vállalkozásokat külön-külön fogadjuk kamaránkban és adjuk át számukra a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" tanúsítványt. 

A minőséget jelentő oklevelek átadása a napokban elkezdődött, többen már büszke tulajdonosai a 2021-es esztendőre szóló Védjegynek.

Gratulálunk minden nyertes vállalkozásnak, sok sikert kívánunk a következő évhez! 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png