Közlemény – Megbeszélést folytattunk a Szívügyünk Szentiván mozgalom képviselőivel

A kamara titkára és a Győri térség elnöke fogadta nemrégiben a Szívügyünk Szentiván mozgalom képviselőit.

Kalmárné dr. Hollósi Erika, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára és Molnár Albert, a kamara győri térségének elnöke fogadta a közelmúltban a Szívügyünk Szentiván mozgalom képviselőit. A megbeszélés középpontjában Győr város iparának fejlesztési lehetőségei, az ezzel kapcsolatos alternatívák álltak. Molnár Albert térségi elnök ismertette a kamara koordinálásában, 102 vállalkozásvezető és közéleti szereplő bevonásával készült Gazdaságfejlesztési tanulmányt, amely a győri térség gazdaságának lehetséges fejlődési irányait, kitörési pontjait mutatja be a kamara nézőpontjából.

A kamarai tisztségviselők hangsúlyozták: Győr gazdasági fejlődése nem állhat meg, melynek egyik nagyon fontos alapköve az ipari területek fejlesztése és bővítése. A kamara legfontosabb feladatának olyan vonzó gazdasági környezet kialakítását tartja, amely a legmagasabb színvonalon szolgálja ki a már működő és az itt letelepedni szándékozó vállalkozásokat. Így minden esetben a gazdaságfejlesztés szempontjait helyezi előtérbe, és támogat minden ezt szolgáló beruházást, természetesen a fenntartható gazdasági fejlődés összes elemének maximális figyelembevételével.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák