Küldöttgyűlés a kamarában

Megtartottuk az idei első küldöttgyűlést a kamarában. Fotók és a kamara 2021-es tevékenységeiről szóló "Beszámoló" kiadvány elérhető a cikkben.

Megtartottuk az idei első küldöttgyűlést április 28-án a kamarában. A résztvevő küldöttek szavaztak az elmúlt év tevékenységéről szóló beszámolókról, a rendezvénynek is otthont adó kamarai székház energetikai felújítására benyújtott pályázatról, majd az eseményen átadtuk a kamara elismeréseit a gazdaságban és a szakképzés terén kiemelkedően teljesítő vállalkozásoknak és tagoknak. 

Kamaránk 2021-es tevékenységeiről, sikereiről egy összefoglaló kiadvány is készült, a "Beszámoló" kiadvány online is elérhető ITT!

A küldöttgyűlésről tudósított a Kisalföld is, a napilap a képre kattintva olvasható. 

 

A küldöttgyűlésen átadott kamarai elismerések: 

 • Megye Gazdaságáért díj: Leier cégcsoport
 • Győr Térség Gazdaságáért díj: MELECS EWS GmbH Magyarországi Fióktelepe
 • Mosonmagyaróvár Térség Gazdaságáért díj: UFM Egyesült Habanyaggyártó Bt.
 • Fertő-Rábaköz Térség Gazdaságáért díj: VELUX Magyarország Kft.
 • Szakképzési díjak: Audi Akademie Hungaria
                              Győri SZC Glück Frigyes Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola     
                              ANZSÉ Oktató és Szolgáltató Bt.
                              Horváth Szabolcs

Az országos szakképzési díjak nyertesei elismerését kamaránk is kifejezte. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által alapított szakképzési díjat az Audi Hungaria Zrt. innováció kategóriában érdemelte ki szakképzési projektjével. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által alapított szakképzési kitüntetést „Az év duális képzőhelye - 2022” mikro- és kisvállalkozási kategóriában az Engineerinstruments Kft., közép- és nagyvállalati kategóriában a Borsodi Műhely Kft. nyerte el.

A kamara az elmúlt évben elindított egy szakképzési projektet, azzal a céllal, hogy gyakorlati képzőhelyként is működő vállalkozásoknak segítséget nyújtson a szakmai és minőségi követelmények teljesítésében. A küldöttgyűlésen a hat szakképzési, ágazati munkacsoport vezetőjének és tagjainak munkáját oklevéllel köszönték meg. Ugyancsak elismerő oklevelet vehettek át azok a vállalkozásvezetők és közéleti szereplők, akik a győri, a mosonmagyaróvári és a Fertő-Rábaközi térségekben megalakult gazdaságfejlesztési munkacsoportok tevékenységét koordinálták.

Az eseményen készült fotók megtekinthetők galériánkban.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png