Küldöttgyűlésen döntöttek a kamara névváltozásáról

Kamaránk idei első küldöttgyűlésén a küldöttek szavaztak a tavalyi évi tevékenységről és gazdálkodásról szóló beszámolókról és a kamara új nevéről. 

2023. április 27-én megtartotta kamaránk idei évi első küldöttgyűlését. A küldöttek elfogadták a kamara elmúlt évi tevékenységéről és gazdálkodásáról szóló tagozati és térségi beszámolókat, továbbá szavaztak a kamara alapszabály-módosításáról is. A jóváhagyott változtatás értelmében a jövőben kamaránk hivatalos neve: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az intézmény nevének rövidítése azonban változatlanul: GYMSM KIK.

A küldöttgyűlésen adta át Pintér-Péntek Imre kamaraelnök és Szekeres István társelnök a Kiváló Kamarai Partnerségért Díjat is, amelyet a Gazdasági Évnyitó keretében a díjazott egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott átvenni. Az elismerést dr. Horváth Szabolcs, a NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatóság igazgatója részére adományozta a kamara elnöksége. 

A NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatósága évek óta a kamara együttműködő partnereként vesz részt az Adóügyi Kerekasztal ülésein, dr. Horváth Szabolcs igazgató személyesen segít az aktuális adózási kérdések tisztázásában. Az évente megjelenő "Erőforrás térkép" és "Presztízs TOP 100" magazinunk a NAV vármegyei szervezetének elemzéseivel lesz minden évben friss, tartalmas, hiteles kiadvány. 
Dr. Horváth Szabolcs gyakran tart előadásokat kamarai programok keretében, adózási kérdésekben mindig számíthatuk teljeskörű, hiteles tájékoztatására. Nyitott a folyamatos konzultációra, a vállalkozások információval való támogatására. 
Az elismeréssel a kamara elnöksége köszönetét fejezi ki a szakmai támogatásért és a hosszú évek óta fennálló, példaértékű együttműködésért. 

A díj a Hefter Galéria és Stúdióban készült egyéni kisplasztika.

A Győr+ Média küldöttgyűlésről szóló tudósítása megtekinthető online – nézze meg! 

A "Beszámoló" letölthető honlapunkról, ismerje meg a kamara 2022. évi tevékenységeit!

Képgaléria: Csapó Balázs
A nyitóképen dr. Horváth Szabolcs Pintér-Péntek Imrével és Szekeres Istvánnal. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png