Külföldi üzleti ajánlatok

Friss válogatás a KKV-k számára kínált külföldi üzleti ajánlatokból az Enterprise Europe Network adatbázisából

EENlogo

Német gyártó alvállalkozókat keres elektronikai területen

BRDE20191025001

Csúcskategóriás elektromos és elektronikus eszközök és alkatrészek német gyártója alvállalkozókkal dolgozna az Európai Unió területéről. A nemzetközi piacon is aktív vállalkozás elektronikai gyártási szolgáltatót (EMS) keres nyomtatott áramköri lapok (PCB) összeszereléséhez. A partneri együttműködés alvállalkozási vagy kiszervezési megállapodás keretében valósulhat meg.


Román cég 3D nyomtatókra disztribúciós/kereskedelmi partnert keres

BRRO20191024002

A Kolozsváron működő romániai cég, amely 3D nyomtatók forgalmazásával, illetve 3D modellek tervezésével és nyomtatásával foglalkozik, hosszú távú disztribúciós megállapodást vagy kereskedelmi ügynökségi megállapodást kötne 3D nyomtatók gyártóival.


Német beszállító magnézium-alkatrészek megmunkálására partnert keres

BRDE20191001001

Az autóipari beszállító együttműködési partnereket keres, akik gyártási vagy szolgáltatási megállapodás alapján szakosodnak a magnéziumból készült alkatrészek megmunkálásra (csiszolás és polírozás). Ezek az alkatrészek kicsi, lapos keretek, méretük körülbelül 300 x 200 x 15 mm.


Szlovén vállalat speciális borszilikátüveg beszállítót keres

BRSI20190920001

A kefir és sajt otthoni előállítására szakosodott cég boroszilikát üvegből készülő széles szájú edények és szivárgásmentes BPA-mentes műanyag fedők beszállítóival kötnének megállapodást.


Francia cég multimédiás berendezések telepítéséhez és karbantartásához keres partnert

BRFR20190923001

A cég Európában keres partnereket multimédiás berendezések telepítéséhez vagy karbantartásához, például digitális feliratok, kioszkok, videokonferencia, video projekció, audio, kábelezés vonatkozásában. A jelentkező partnerekkel szolgáltatási megállapodáson alapuló együttműködést terveznek.


Lengyel csomagolástechnikai cég beszállítót keres

BRPL20190510002

Az ország keleti részén található jó nevű, papírcsomagolásokat gyártó vállalat, amely dokumentumok tárolására tervezett dobozokra szakosodott, olyan jelentkezőkre számít, akik kiváló minőségű karton- és papírlemezekkel rendelkeznek. A leendő partnerekkel beszállítói, illetve elsősorban gyártási megállapodást kötnének.


Román vállalkozás redőnyalkatrész-gyártót keres

BRRO20190912001

A cég különböző iparágak (pl. oktatás, egészségügy, vendéglátás, turizmus) számára gyárt redőnyöket. Új nemzetközi gyártókat keres redőny és a napellenző gyártáshoz szükséges alkatrészekhez. Az együttműködést gyártói megállapodás keretében képzeli el.


Lengyel építőipari cég alumínium profilokban érdekelt alvállalkozókat keres

BRPL20190731002

Az építő- és festékipari eszközöket gyártó vállalkozás új termékvonal bevezetését tervezi, amelyhez alumínium profilokat gyártó céget keres. Az együttműködést alvállalkozói megállapodás keretében képzelik el.


Szerb nyomdaipari cég papíráru értékesítéséhez keres kereskedelmi ügynököt

BORS20190411001

A több mint 30 éves nyomdaipari tapasztalattal rendelkező cég, szolgáltatási vagy kereskedelmi ügynöki megállapodást kötne külföldi cégekkel. Termékeik (címkék, dobozok, puha és keménykötésű könyvek, noteszek, fűzött füzetek, naptárak és táskák) a helyi és nemzetközi piacokon is jelen vannak. Elsősorban dobozcímkék, puhakötésű könyvek és vetőmagtasakok értékesítésére keresi partnereit.


További információért érdeklődjön kollégáinknál:

een##kukac##gymskik.hu

+36 96 520-219

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png