Külföldi üzleti ajánlatok

Friss válogatás a KKV-k számára kínált külföldi üzleti ajánlatokból az Enterprise Europe Network adatbázisából.

logó

Olasz cég textilgyártót keres

BRIT20191016001

A divatipar számára dolgozó, foltvarrással és hímzéssel foglalkozó KKV olaszországi disztribútorral nem rendelkező gyártót keres. A partnerséget kereskedelmi ügynöki, vagy gyártói együttműködés keretében képzeli el.


 

Kozmetikai termékekkel foglalkozó lengyel cég beszállítót keres

BRPL20190816001

Kézműves, természetes, vegán és organikus bőrápolási termékeket gyártó beszállítót keres különféle anyagokhoz, pl. abesszin olaj, tisztított copaiba balzsam, Makigreen Velvet Wax és fenyőolaj.


 

Török nanotechnológiás tisztítószerek forgalmazása

BRTR20180417003

Tisztító- és kozmetikai termékeket gyártó és értékesítő cég új exportőrt keres nanotechnológiai tisztítószerekre, disztribútori megállapodás keretében.


 

Játékfejlesztő és -gyártó szlovén cég tapasztalt gyártót keres

BRSI20191108001

A cég termékei gyermekek, valamint demenciában szenvedő idősek kognitív-, érzékszervi-, és motoros képességeit fejlesztik. A szlovén KKV olyan tapasztalt gyártók jelentkezésére számít, akik gyártási megállapodás keretében elkészítenék a kifejlesztett termékeket: asztali társasjátékokat és fából készült kirakókat.


 

Dermokozmetikai, és szépségápolási termékeket gyártó török cég beszállítót keres

BRTR20191118001

A társaság olyan partnerekkel kötne beszállítói szerződést, akik tapasztalattal bírnak a szépségápolás területén, illetve ismerik a cég által gyártott termékeket.


 

Nyomtatványokat készítő olasz cég EU-s közbeszerzési partnert keres

BRIT20191120001

Nemzeti piacon vezető szerepet betöltő, hatóságok számára nyomtatványokat előállító vállalat keres partnert uniós közbeszerzési eljárásokban való közös részvételhez. A partnerekkel vállalkozási megállapodás vagy alvállalkozói szerződés alapján vennének részt a tendereken. A társaság cserében támogatást nyújt a partnerek számára érdekes olasz tenderekben való részvételhez.


 

Belga konzorcium fém szubsztrát beszállítót keres

BRBE20191106001

Katalitikus oldatokra szakosodott konzorcium különféle formájú, nem bevont fém monolitot/szubsztrátot keres méhsejtszerű pórusgeometriával. A terméket tesztelésre használnák ipari partnereiknél. A kutatócsoport az ilyen típusú fémhordozó beszállítójával kötne megállapodást.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png