L-Cont Villamossági Kft.

L-Cont Villamossági Kft.

Az L-Cont Villamossági Kft. egy több, mint 30 éves szakmai múltra visszatekintő villamosipari vállalkozás.

Tevékenységünk 3 fő területe:

  • KERESKEDELEM – Cégünk 1997 óta foglalkozik villanyszerelési anyagok és világítástechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével. Üzletünkben mind lakossági, mind szakmabeli vásárlóink megtalálnak minden olyan terméket, ami a villanyszereléshez kell.
  • ERŐSÁRAMÚ VILLAMOS KIVITELEZÉS - Ipari- és kommunális épületek installációs és technológiai villanyszerelése, gyengeáramú hálózatok építése, villámvédelmi berendezések létesítése.
  • BERENDEZÉSGYÁRTÁS - 0,4 kV-os elosztó és vezérlő berendezések (szekrények) gyártása saját kivitelezési tevékenységünkhöz, ill. más villamos kivitelező cégek megrendelésére is. Az elosztóberendezések gyártása a telephelyünkön működő, minden igényt kielégítő felszereltségű műhelyben történik, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink által.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy kis családi vállalkozásból indult cégünk számos olyan sikeres projektben vett részt mind beszállítóként, mind villamos kivitelezőként, mely elősegítette városunk fejlődését. Ilyen volt például a Széchenyi István Egyetem több épületének-, vagy az Insula Lutherana Épületegyüttes (Győri Evangélikus Sziget) teljes felújításának villanyszerelési munkái, az Árpád Parkolóház és a Petz Aladár Megyei Oktatókórház parkolóház komplett villanyszerelési munkálatai, a Megyeház téri szökőkút-felújítás és térvilágítás-, a Tihanyi Árpád úti aluljáró komplett villanyszerelési munkái és végül de nem utolsósorban a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületének világításkorszerűsítése.

 

L-Cont Villamossági Kft. L-Cont Villamossági Kft.
Balogh Károly
9027 Győr, Budai út 5.
https://l-cont.hu
3696515170

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png