Látogatás a Rábaközi Televíziónál

A Rábaközi Televízió a térség televíziója és hírforrása immár 1994 óta.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, szeptember 27-én a Rábaközi Televíziót üzemeltető Molnár TV Kft.-nél tett látogatást.
A vállalkozás sikertörténete a 90-es évek elején vette kezdetét, amikor a kábeltelevízió-hálózat kiépítésével egyre több helyen vált elérhetővé szolgáltatásuk. Ezzel párhuzamosan megkezdték térségi eseményekről szóló videófelvételek készítését, amely indokolttá tette a Rábaköz Televízió, mint térségi műsorszolgáltató elindulását. A siker azóta is töretlen és közel 30 éve, heti rendszerességgel szolgáltatnak híreket műsoraikon keresztül.
A műsorszolgáltatás mellet az újság és az internetes hirdetés is megtalálható a vállalkozás szolgáltatási portfóliójában. Díjtalan, hetente megjelenő újságuk a  "Rábaközi Magazin", amely négy járás lakosainak a helyi információs igényeit elégíti ki, a kiadvány online is olvasható.
Szintén rendszeresek az élő adások, amelyek a kábelhálózat mellett interneten is követhetők.
A Molnár TV Kft. 2017 óta fennálló kamarai tagsága alatt számos kamarai rendezvényről adott hírt, amely nagyban hozzájárul a kamarában rejlő lehetőségek népszerűsítéséhez.

A vállalkozás képviselője, Molnár Ferenc példaértékű munkássága mellett kiemelkedő értékű társadalmi felelősségvállalása is közismert a helyiek körében. A Szülőföldünkért Egyesület elnökeként, valamint a helyi óvodai Százszorszép Alapítvány alapítójaként, közösségek fejlesztésében, civil szervezetek támogatásában és összefogásában is közreműködik.

A kamarában rejlő lehetőségekről egyeztetett a taglátogatási projekt keretében:

  • Kozma Csaba egyéni vállalkozó
  • Polák Péter ügyvezető (PPD Online Kft.) és
  • Erdős Vilmos kamarai munkatárs,
  • Molnár Ferenccel és Haszonics Jánossal, a Rábaközi Televízió szerkesztő, operatőr munkatársával.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png