Látogatás az épülő győri vízi élményparkba

A nyitás előtt álló, győri vízi élményparkba látogatott a kamarai turisztikai munkacsoport 2023. május 24-én. 

Kamaránk turisztikai munkacsoportjának tagjai a június 17-én nyíló győri, RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőben jártak május 24-én. Kovacsics Imre, a fürdő ügyvezető igazgatója kísérte a csapatot, bemutatta a létesítmény szolgáltatásait, helyiségeit, medencéit és mesélt a létesítmény extra, Európában is kuriózumnak számító elemeiről. A munkacsoport tagjai bejárhatták az egész komplexumot, megismerhették a fürdő nyújtotta lehetőségeket, s láthatták: a fürdő építése finishben van, ott jártukkor már a gyeptéglák várták, hogy helyükre kerülhessenek és zöldet vihessenek a medencék , bárok, éttermek, játszóterek közé.
Kovacsics Imre a látogatás során hangsúlyozta: nyitott a győri turisztikai szolgáltatókkal, vállalkozásokkal való együttműködésre, a fürdő megnyitásának mindenki nyertese lehet.
Köszönjük a lehetőséget Kovacsics Imrének, Hanczné Mező Edinának, a kamarai turisztikai munkacsoport projektvezetőjének pedig, hogy megszervezte ezt a programot.
A nyitáshoz és az azt követő évekhez kívánunk az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr csapatának sok örömöt, na és sok elégedett vendéget!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png