Legyen Ön is kamarai tag!

Ne csak szurkoló legyen:
Lépjen a pályára!

A kamaránk önkéntes tagjai már felismerték: a Kamara olyan lesz, amilyenné mi, vállalkozók alakítjuk, és amilyenre nekünk szükségünk van. Miért? Mert a Kamara nem egy elszigetelt, különálló intézmény. Meghallgatjuk persze a lelátóról érkező hangokat, véleményeket, javaslatokat is. De akik igazán befolyásolni akarják a végeredményt, azok lejönnek a lelátóról és pályára lépnek! Meghatározzák a csapat céljait, stratégiáját, taktikáját, és így, együtt lesznek győztesek, azaz sikeresek. Az önkéntes kamarai tagság persze nem csodaszer, de hatalmas lehetőség!

Aki erős kötelékkel kapcsolódik a Kamarához, az soha nem marad egyedül a néha kegyetlen, sokszor ismeretlen, de mindig erős piaci versenyben. Amit egyedül nem tud elérni egy vállalkozás, az a többiekkel összekapaszkodva, kamarai kötelékben sikerülhet. A világ meghatározó gazdasággal rendelkező országai bizonyították már, hogy hosszú távú gazdasági fejlődés nincs egy jól működő, erős kamara nélkül. 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara biztos alapokon nyugvó, jól működő közösség. Várjuk sorainkba az újabb önkéntes tagokat, hogy velük együtt védjük a vállalkozói érdekeket, erősítsük a helyi ipart, kereskedelmet, szolgáltatásokat és kézművességet. Közösségünk ereje a garancia arra, hogy mi, a gazdaság fontos szereplői meghatározó tényezői legyünk e városnak, a megyének, régiónak, az országnak! Tudom, a buzdító beszéd kinyomtatva nem minden esetben hatásos, még ha igaz is. Minden szónál többet ér a saját tapasztalat. Ezért javaslom mindenkinek, aki még csak a lelátóról szurkol nekünk, jöjjön el hozzánk, legyen aktív csapattag, érezzen rá a közösségi munka ízére és erejére, és élje át a közös munka sikerét!  Erősítsük egymást, hogy ezáltal megerősödjenek vállalkozásaink is! 

Pintér-Péntek Imre elnök

Pintér-Péntek Imre elnök


Keresse munkatársunkat, hogy időpontot egyeztessen Önnel egy személyes beszélgetésre! Ismerje meg a kamarában rejlő lehetőségeket!

Az önkéntes tagsággal kapcsolatos dokumentumok innét letölthetőek. »»»

Kamarai tagdíj kalkulátor 2023. »»»

Kapcsolatfelvétel: kamara##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png