Nemzetközi Tanirodai Konferencia és Verseny

Nagy sikerrel rendezte meg a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum a kétnapos Nemzetközi Tanirodai Konferenciát és Versenyt 2023. december 13-14-én.

A konferencia keretében előadásokat hallhattak a résztvevők a Deák iskola Erasmus projektjéről, Kovácsné Zimborás Ágnes igazgató bemutatta az iskola szlovák, nagyváradi és ingolstadti projektpartnereit. Információkat kaphattunk ismeretekről, kihívásokról, eredményekről a tanárok, a mentorok és a diákok szemszögéből egyaránt. A rendezvényen bemutatásra került a Módszertani Kézikönyv illetve a taniroda.hu felület is. A folytatásban a Széchenyi István Egyetem hallgatói tolmácsolásában vállalkozási ismeretekről is többet hallhattak a résztvevők. A hallgatók a kamaránkkal együttműködésben meghirdetett, “Kamara a vállalkozásokért” tantárgy keretében tettek szert speciális vállalkozási ismeretekre.

2023. december 14-én a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum vezetésével a Széchenyi Egyetem Apáczai Kar tornacsarnokában Nemzetközi Tanirodai Kiállítást és Versenyt szervezett, amelyre a régió csapatain kívül külföldi csapatok is érkeztek. A versenyen összesen 30 próbacég mérte össze a tudását. A versenyre a 14 győri csapaton kívül Ózdról, Pécsről, Tatabányáról, Szlovákiából, Romániából, Németországból és Ausztriából érkeztek csapatok. A próbacégeket egy nemzetközi tematika szerint egy 3 fős szakmai bíráló bizottság értékelte.

A GYMSMKIK képviseletében Molnár Albert zsűri tag vett részt a munkában. A Kamarai különdíjat a Szolgáltatási Tagozat jóvoltából a Goats Kft. (próbacég) kapta. A vállalkozás egyedi kávékülönlegességeket kínál. Nem használ poharat, hanem zab alapú, préselt sütemény poharakban szolgálja fel a kávé különlegességeket. A próbacég tagjai saját maguk készítették el a sütemény poharakat. A vállalkozás marketing és üzletpolitikai tervezése példaértékű. A vállalkozás tagjai a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum diákjai voltak. Gratulálunk a különdíjhoz!

Az évek óta népszerű programra közel fél évet készültek a csapatok, amelynek során a vállalkozóvá válás gyakorlati, pénzügyi és marketing ismereteibe nyerhetnek bepillantást.

Gratulálunk minden résztvevőnek!
A hangulatról és a jobbnál jobb vállalkozási ötletekről árulkodjanak a fotók!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png