Londoni Salon International - A fodrászok nemzetközi divathétvégéje

A szakmai rendezvényt 2023. október 14. és október 16. között rendezték meg Londonban.

Minden évben októberben, a londoni Excel rendezvényközpontban, a Temze partján rendezik meg a fodrászok nemzetközi divathétvégéjét a Salon International-t. Ilyenkor a világ minden tájáról érkező fodrászok töltik meg a teret, akik megismerhetik a legújabb divatot, a jövő trendjeit szépítészet minden oldaláról.

A háromnapos rendezvény során a kiállítási standokon a legújabb eszközöket, termékeket, szakmai alapokat, technikákat mutatták be. Több színpadon folyamatosan váltották egymást a festés, vágás, konty vagy hajhosszabbító bemutatók, miközben a levegő zizegett az inspirációktól, az energiáktól.

A Master Class programokon a világ legismertebb hajművészei (Saco, Mahogany, Sassoon Academy, Rush Hair, Toni&Guy és Partick Cameron) a legújabb kollekciójukat mutatták be csapatukkal, a fodrászat legmagasabb művészeti színvonalán brillírozva.
 
A hajvágó bemutatók során a geometrikus hajvágások, a megújuló kombinációk örömteli megvalósításával nyűgözték le a fodrászközösséget.
 
A kontyok, a pillanatok alatt elkészíthető látványos frizurák, a hajépítmények és a fonások elkészítését is áhítattal figyelték a nézők. A többféle hajszín kombinációk még kreativabbá, egyedibbé, szebbé alakították a hajformákat, ezzel egyéniséget és egyediséget adva bárkinek.
 
Ez a rendezvény abből a szempontból a legkiemelkedőbb, hogy egységesíti a tudatos trendirányt.  A jövőt megmutatva inspirálja a fodrászokat arra, hogy legyenek tüzesek, legyen inspirációjuk, fejlődjenek és így szakmailag is magabiztossá váljanak. Megmutatja, hogy milyen sokan vagyunk azok a szépítők, akik felelősek vagyunk az emberek és környezetünk szépségének fenntartásáért. Ahogy arra ígéretet is tettünk tanulóként vagy fodrászmesterként magunknak és másoknak.
 

Köszönjük a fotókat és a beszámolót önkéntes tagunknak Gyergyovits Zsoltnak és feleségének Gyergyovits-Szép Bernadettnek!

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png