LUTZ-Szivattyúk Magyarország Kft.

LUTZ-Szivattyúk Magyarország Kft.

A Lutz cég 1954 óta családi tulajdonú vállalkozás.

A Lutz márka a kiváló minőségű és megbízható szivattyúkat jelenti, amelyek sokféle folyadékot hordókból és tartályokból ürítenek vagy szivattyúznak. Amióta a céget 1954-ben Karl Lutz megalapította, és szinte ideális termelési lehetőségeket teremtett Wertheimben, ez a márka az elmúlt években a folyadékok továbbítására és feltöltésére szolgáló komplett rendszerek szinonimájává fejlődött.

Ma a Lutz cégcsoporthoz különböző iparágak hatékony középvállalatai tartoznak bel- és külföldön egyaránt. A kiválasztott cégek összevonásával jelentősen bővült a termékpaletta. A cégcsoport jelenleg több mint 450 embert foglalkoztat világszerte. A cégcsoportba tartozik a termékpalettánkon szereplő szivattyúk saját gyártása, a németországi Wertheimben és Wedemarkban. A szivattyúk meghajtását, a motorokat pedig a svájci gyárunkban kerülnek összeépítésre. A Holding tagja továbbá a Wertheimben található Lutz-Packing GmbH. is, ami
egy üvegampulla gyártásával foglalkozó egységünk.

A cégcsoport a világ jelenleg 140 országában képviselteti magát, mint leányvállalatokkal vagy képviseleti cégekkel. Termékpalettánk fő termékei a Lutz hordó- és tartályszivattyúk, átfolyásmérő, duplamembránszivattyúk és a centrifugálszivattyúk, savak és/vagy lúgok, híg- vagy sűrű, agresszív vagy egyszerű illetve akár robbanásveszélyes közegek átfejtésére, szivattyúzására. Továbbá a Lutz-Jesco adagolószivattyúk és adagoló berendezések, klórgáz rendszerek, mérés- és szabályozástechnikai berendezések, vízfertőtlenítő berendezések és keringtetőszivattyúk. Ezen komplett termékekkel már akár egy komplett ügyfélspecifikus rendszert is tudunk ügyfeleinknek rendelkezésre állítani.

A Lutz-Szivattyúk Magyarország 1998-ban alakult, a Lutz-Pumpen GmbH. leányvállalataként, Győrben. Feladatunk a termékek megfelelő képviselete, kereskedelmi, de ezen felül hozzánk tartozik a szervizelése, üzembehelyezése és garanciális ügyintézések is. Ügyfeleleinket teljeskörű terméktanácsadással, szakszerű beépítési segítségekkel segítjük.

 

Szaló Rita
9024 Győr Vasvári Pál utca 9.
www.lutz.hu www.jesco.hu
3696419813

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png