M-UNO 2000 Kft

M-UNO 2000 Kft

Az M-UNO 2000 Kft. 1999 februárja óta UNO Autó- és Motorosbolt néven működik Mosonmagyaróváron, a Liszt Ferenc utca 4. szám alatt. 2012-ben az 1/A szám alatt nyílt meg az UNO Bike, egy 140 m2-es, kétszintes kerékpár szaküzlet. Fő tevékenységünk autó- és motoralkatrészek, kerékpárok, szabadidős járművek és kiegészítőik értékesítése. Üzletünk a ma Magyarországon működő, vezető autó- és motoralkatrész importőr cégek termékforgalmazója. 2005 óta értékesítünk kerékpárokat, motorkerékpárokat, elektromos- és robbanómotoros kerékpárokat, valamint szabadidős járműveket.

Kiskereskedelmi tevékenységünk mellett évekkel ezelőtt felvállaltuk az általunk forgalmazott járművek szervizelését is, ezzel téve komplexszé szolgáltatásainkat. De szervizünkben vállaljuk más típusú járművek javítását, karbantartását is.

Munkatársaink jól képzett szakemberek. Mindig törekedtünk arra, hogy jó kommunikációs készséggel rendelkező, szakmailag megfelelően felkészült szakembereket állítsunk a pult mögé, így az értékesítésen túl szaktanácsadással is segítjük az ügyfeleinket.

Tevékenységi kör:

  • autó- és motoralkatrészek, felszerelési cikkek kiske-
    reskedelme,
  • kerékpárok, elektromos kerékpárok, robogók, robbanómotoros kerékpárok, szabadidős járművek, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők értékesítése
  • szervizszolgáltatás, javítás, karbantartás, szervizbe szállítás, javítás idejére kölcsön jármű biztosítás
  • kerékpárszállító és elektromos pedelec kerékpár, e-bike kölcsönzés.

 

M-UNO 2000 Kft M-UNO 2000 Kft
Kulacs Zoltán
9200 Mosonmagyaróvár, Liszt Ferenc utca 4.
www.unoautomotor.hu
36209627735

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png