Új, fenntarthatósági Mentorprogram

A Vállalkozz Fenntarthatóan! program jó lehetőség a mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára a környezettudatos vállalati működés megismerésére. 

Csatlakozzon Ön is a térítésmentes részvételt biztosító Vállalkozz Fenntarthatóan! alprogramhoz, hogy megtapasztalja: a gazdasági fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egymást kiegészítve és erősítve mutat a jövő irányába!

Térítésmentesen elvégezhető vállalkozásfejlesztési programunk egy egyszerű regisztrációs folyamat után, minőségi szolgáltatásokkal kínál rugalmas lehetőséget ahhoz, hogy a hazai mikro-, kis-, és közepes vállalkozások felzárkózzanak a trendekhez és bővítsék ismereteiket a környezettudatos vállalati működés előnyeivel és a fenntartható szemléletformálás módszereivel kapcsolatban.
A program során a fenntarthatóság témájában már rutinos Mentorok feladata lesz, hogy a megvalósítási időszak alatt elérhető rendezvényeken példáikkal ösztönözzék, szakmai tanácsokkal és iránymutatással, valamint jó gyakorlataik megismertetésével támogassák a mentorált kkv-k fenntarthatósági szempontú fejlődését.

Milyen előnyökkel jár a részvétel?

  • A környezettudatos szemléletmód napi gyakorlatba építésével növelhető a vállalkozás versenyképessége;
  • a program során a vállalkozások megismerhetik, milyen konkrét gazdasági előnyökkel járhat a fenntartható szemléletmód szerinti működés;
  • a vállalkozás tagja lehet a valóban felelősségteljesen működő vállalatok közösségének, ahol lehetősége nyílik üzleti kapcsolatépítésre;
  • továbbá a résztvevők a projekt sikeres elvégzésével plusz pontokat szerezhetnek a GINOP-1.2.8., a VEKOP-1.2.6. és több GINOP Plusz pályázaton. 

A jelentkezés módja:  
A jelentkezéseket a projekt honlapján kialakított online jelentkezési felületen (Mentorsys), elektronikus formában lehet benyújtani.  
Tudjon meg többet programról és jelentkezzen ITT!

Bővebb információ a Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálásról a honlapon és a programkoordinátoroknál, illetve a mentoráltaknak szóló tájékoztatóban. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png