Marketplace Austria Food 2020

2020. október 14-én kerül megrendezésre immár 15. alkalommal a Marketplace Austria Food 2020 élelmiszeripari fóruma.

MarketplaceAustria2020

Az esemény kiváló alkalmat biztosít arra, hogy az élelmiszeripari cégek beszerzésért felelős szakemberei ellátogassanak Ausztriába, B2B beszélgetéseket folytassanak, illetve ápolják üzleti kapcsolataikat nyugati szomszédunk élelmiszeripari gyártóival, nagykereskedőivel.

Időpont: 2020. október 14.

Helyszín: Bécs, Osztrák Gazdasági Kamara

Program: A rendezvény előzetes programja ITT tekinthető meg.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15.

A részvétel a külföldi vállalkozások számára ingyenes, továbbá bizonyos feltételek mellett a rendezők biztosítanak cégenként egy szállást (2 éjszakára egy bécsi hotelben), valamint a részvételt a fórumot követő networking vacsorán.


 

Fontos, hogy ez az ajánlat csak korlátozott számban érhető el, illetve a jelentkezés sorrendjében érvényes. Az oda-, illetve visszaút egyénileg és saját költségen történik. 

Szintén ki kell emelni, hogy a jelentkezést csak akkor tudják elfogadni, ha a feltüntetett osztrák cégek közül legalább öttel kíván B2B beszélgetést folytatni, és ezt a honlapon történő regisztrációnál jelzi is.

A program és a tárgyalások angol nyelven zajlanak.

További információk angol nyelven a rendezvény honlapján, illetve német nyelven az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának oldalán érhetőek el. A résztvevő osztrák cégek és profiljaik ezen a linken találhatóak.

A regisztrációt az érdeklődők az Osztrák Nagykövetségen vagy a rendezvény honlapján tudják megtenni.


 

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdésekben keressék Török Laviniát, az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának marketingesét az alábbi elérhetőségek egyikén:

1062 Budapest Délibáb utca 21.
Telefonszám: +36 1 461 5045
Központi telefonszám: +36 1 461 50 40
Fax: +36 1 351 12 04
E-mail: budapest##kukac##advantageaustria.org

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png