MBI-BEST Kft.

MBI-BEST Kft.

Az MBI-BEST Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1993 novembere óta működik. Három fővel alapítottuk, és kezdetben különböző kereskedelmi szolgáltatásokat végeztünk. Az előprivatizáció során elnyert Győr, Corvin utcai három portálos üzlethelyiségben autóbemutatóterem üzemelt.

Az 1984 óta működő Építők Szolgáltató Gmk. és Kft. azonos vezetéssel bírt. Ezekre az alapokra épült a jelenleg meglévő mikrovállalkozás, amely három főből áll. Az Építők Szolgáltató Gmk., majd Kkt. tiszta építőipari profillal rendelkezett, az állami építőipari vállalatnál szerzett tapasztalatokkal és az építőipari oktatásban dolgozó szakemberekkel. Az általános építőipari szolgáltatások mellett szakipari munkák, szerelőipari munkák, családiház-építés és társasházépítés, azok szervezése és lebonyolítása jellemzte a tevékenységet.

Kiemelt szereppel rendelkezett a betontechnológia, valamint az építőanyagipari vizsgálatok, az építőipari műszaki szakértés és az építőipari szakmai oktatás. Az Építők Szolgáltató Kkt.-ből önálló vállalkozások nőttek ki, majd megszűnt. Megtartva a Kft. formát az építőipari profil beolvadt, és a Magyar Mérnöki Kamara által regisztrált tevékenységek alapján folynak a szolgáltatások.

A széleskörű tevékenységekhez a szükséges szakképesítések rendelkezésre állnak, a Magyar Mérnöki Kamaránál regisztráltak. A szükséges vizsgáló eszközökkel rendelkezünk, amit folyamatosan fejlesztünk, bővítünk. A CÉL: minden esetben a vevői, MEGRENDELŐI elégedettség, a vállalt határidők betartása, korrekt, pontos munkavégzés.

A vállalkozás erőssége a kapcsolati tőke, amely az elmúlt több mint három évtized alatt kialakult. Kapcsolatot tartunk a MAGYAR ÉPÍTÉSZ KAMARÁVAL, az ÉPÍTÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLETTEL, a PORTA SPECIOSA EGYESÜLETTEL, a MAGYAR ÉPÍTŐMESTEREK EGYESÜLETÉVEL. Oktatási területen kiemelten a HILD JÓZSEF ÉPÍTŐIPARI TECHNIKUMMAL. Tevékenységi körök: műszaki ellenőrzés, műszaki vezetés, építőipari műszaki szakértés és szaktanácsadás, építőipari szakoktatás, hőtechnikai mérések, építőanyagok nedvességének mérése, energia tanúsítások előkészítése.

 

MBI-BEST Kft. MBI-BEST Kft.
Ujvári Miklós
9028 Győr Farkas Márton utca 9/B
http://www.mbibest.hu
36309699129

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png