Még lehet jelentkezni a K&H kiválósági díj pályázatára

Cél, a hazai családi vállalkozások támogatása, továbbá a gazdasághoz való hozzájárulásuk és a társadalom iránti elkötelezettségük elismerése.

A K&H családi vállalatok kiválósági díjra idén négy kategóriában lehet pályázni 2021. augusztus 6-ig.

A pályázás menete.
A díjazottra vonatkozó rendelkezések:

A díjra azok a Magyarországon bejegyzett cégek jelentkezhetnek, amelyek éves árbevétele meghaladja a 300 millió forintot, és
– a vállalat legalább 51% -a magánszemély(ek) tulajdonában van, és
– a vállalat legalább 25%-a egy család* tulajdonában van, és
– a családnak legalább az egyik tagja aktívan a vállalat vezetésében dolgozik, vagy részt vesz a stratégiai döntések meghozatalában.
*A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony, amely utóbbi alapja egyaránt lehet a vérségi kapcsolat vagy az örökbefogadás is.
A díjra jelentkezés tartalmi és formai kritériumai:

A vállalatok a nevezési lap kitöltésével jelentkezhetnek a díjra.
A nevezési lap, mely maximum 4 db A4-es oldal lehet, tartalmazza:
– a szükséges cégadatokat (1 oldal)
– a cég bemutatását (a cég történetének és tevékenységének rövid bemutatása, fontos fordulópontok a cég életében, piaci helyzet – maximum 1 oldal)
– a díjazásra alkalmasságot a kategóriának megfelelően megjelölt tartalommal (maximum 2 oldal).

A hiánytalanul kitöltött és cégszerűen aláírt nevezési lapot elektronikus formában kell benyújtani a csaladivallalatok@kh.hu e-mail címre. Tárgy: K&H családi vállalatok kiválósági díj. A pályázatok leadási hatáideje 2021. augusztus 06.
További részletek a PDF dokumentumban és az alábbi linken olvashatók: https://csaladivallalatok.kh.hu/k-and-h-kivalosagi-dij/
A pályázók és a pályázókat képviselő természetes személyek a pályázat benyújtásával automatikusan elfogadják a pályázati kiírásban foglaltakat.
A K&H Csoport jogosult a pályázók képviselőinek személyes adatait (név, cégnév) nyilvánosságra hozni, a nyertesek kihirdetése érdekében.
A pályázatban résztvevők és a pályázathoz kapcsolódó rendezvényeken megjelenők regisztrációjukkal és megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy róluk fénykép és/vagy videó felvétel is készülhet. A szervezők a rendezvényen készült képi és videó anyagok használati jogát fenntartják.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png