Megjelent a Kisalföldi Gazdaság exkluzív magazin legfrissebb száma

Lapozzon bele Ön is a kamarai kiadvány 2020. áprilisi számába! Középpontban a zöld ipar, a környezetvédelem és a különböző zöld megoldások állnak: legyen szó hulladékról, üzemanyagról, csomagolásról, zöld energiáról és még rengeteg izgalmas témáról.

címlap

"Azok a cégek, vállalkozók, magánszemélyek, akikről a Kisalföldi Gazdaság legújabb számának cikkei szólnak, már megkezdték a kompromisszumok keresését, sőt, már komolyan tovább is léptek. Azért dolgoznak, fejlesztenek, keresnek új megoldásokat, hogy a civilizált világ úgy őrizhesse meg a maga által fontosnak tartott értékeit – jólét, kényelem, gazdagodás, szociális biztonság –, hogy eközben nem rombolja tovább azt a környezetet, amely alapvető létfeltételeit biztosítja.

Nem vállalok túl nagy kockázatot, ha azt írom, különösen napjaink krízishelyzetében: ezeknek a cégeknek, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, az általuk kidolgozott megoldásoknak, technológiáknak egyre nagyobb jelentőségük lesz a jövőben, egyre jobban oda kell figyelni rájuk."

Részlet Pintér-Péntek Imre kamaraelnök beköszönőjéből.

A Kisalföldi Gazdaság 2020. áprilisi száma ide kattintva érhető el online, lapozható verzióban.
A letöltéshez pedig kattintson ide!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök