Erőforrás térkép – Fókuszban az energia

Ahogy mindig, úgy idén is a vármegye gazdaságának aktuális kihívásaira és az azokra adott vállalati válaszokra összpontosít az Erőforrás térkép.

Az "Erőforrás térkép" magazin minden évben a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Kisalföld napilapot kiadó, Mediaworks Hungary Zrt. együttműködésében, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatósága közreműködésével készül. A kiadvány a vármegye gazdaságának aktuális problémáira fókuszál, az idei szám az energiára, a megemelkedett energiaárakra adott vállalati válaszokra, az energiahatékonyságra helyezi a hangsúlyt.

Az "Erőforrás térképet" sajtótájékoztatón mutatta be Pintér-Péntek Imre kamaraelnök és Varga Ottó, a Kisalföld napilap főszerkesztője 2023. június 15-én. A sajtótájékoztatóra rendhagyó módon, a Védjegytulajdonos vállalkozások számára szervezett, Védjegy ELIT Klub keretében került sor, bízva abban, hogy a vállalkozásvezetők számára is érdekes információkkal szolgálnak az elhangzottak.

A magazin ingyenesen letölthető az alábbi linkről: 
https://gymsmkik.hu/downloadmanager/download/nohtml/1/id/1003

A sajtótájékoztatóról szóló tudósításokat és a magazint megtekintheti a kisalfold.hu oldalán »»» és a Kisalfold pont hu YouTube csatornán »»»

Az eseményen készült fotókról képgaléria készült.
Fotók: Csapó Balázs

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png