Megnyílt a Café'857 a kamara üzleti kávézója

Pódiumbeszélgetések, kávékülönlegességek, helyi termelők kézműves finomságai várják a vendégeket!

– Nemcsak egy kávézót, de egy közösségi teret is létrehoztunk, ami minőségében is a kamara színvonalát hozza. Győri és környékbeli vállalkozói kört szeretnénk támogatni azzal, hogy a termékeiket megmutatjuk a látogatóknak, legyen az szendvics, sütemény vagy sörkülönlegesség. Győri kávépörkölőtől szerezzük be például a kávéinkat, amiket kifejezetten a kamarának fejlesztettek ki. Az ízélmények mellett a hangulatra és a közösségre is nagy hangsúlyt fektetünk. Rendszeresen szervezünk klubdélutánokat – emelte ki Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

A kávézó hivatalos neve Café ’857, mely az ipar győri meghonosításában érdemeket szerző Lederer Ágoston születési évére, 1857-re utal. A szeszgyár irányítása mellett nevéhez fűződik többek között a győri Magyar Waggon- és Gépgyár Rt. megalakítása, valamint részt vett a győri áruraktár és az akkumulátorgyár létrehozásában is.


A kávézó elindításához egy programsorozat kapcsolódik, melynek részleteiről az alábbi LINKre kattintva tájékozódhatnak!

Szeretettel várjuk a kamara üzleti kávézójába, ahol elegáns környezetben kávé- és teakülönlegességek várják a vendégeket!

Nyitvatartás: 8-16 óra között, illetve a rendezvények ideje alatt.

 

fotók: Ács TamásKamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png