Megtöltötte élettel a belvárost a Kult.Utca

Nagy sikere volt a 4. alkalommal megrendezett Kult.Utca programnak, megtelt élettel a győri Király utca.

2023. május 13-án 4. alkalommal szervezte meg a kamaránk által létrehozott Győri Bevásárló Utcák Alapítvány a Kult.Utca programot a győri belvárosban, a Király utcában.
Mintegy 30 népi-és iparművész alkotásaiból válogathattunk a Kult.Utcán, miközben a szemünk előtt is készültek újabb kézműves remekek. A borús idő ellenére sokan kilátogattak a rendezvényre és válogattak a szebbnél szebb portékák közül. 


Tiszteletét tette a Kult. Utcán és köszöntötte a látogatókat és kiállítókat

  • Obertolné Horváth Tímea, a programot szervező Győri Bevásárló Utcák Alapítvány elnöke mellett
  • Pető Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár elnöke,
  • prof.dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere,
  • Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő,
  • Pintér-Péntek Imre, kamaránk elnöke.

A fergeteges hangulatot színpadi programok fokozták, színpadra léptek a Rába-parti Country Club, a Grácia Mozgásstúdió táncosai, a Liszt Ferenc Zeneiskola növendékei, Simonyi M. Veronika, Régenyi Adriána és Szentpéteri Tóth Márta pop art festményei ihlette ruhák és Popper Péter zenész.

Mindeközben látványfestésnek is szemtanúi lehettek a látogatók, kiváló festőművészek – Csizmadia István, Bárány Terézia, Koppány Attila, Debreczeny Zoltán és Kurcsis László – vállalták, hogy élőben készítik el legújabb alkotásaikat. A nap végére el is készültek remekműveikm nagy élmény volt látni, ahogy az üres vásznak megelevenednek.

Nagy sikere volt idén is a Kult.Utca programnak, minden látogató sok élménnyel és szebbnél szebb portékákkal gazdagodhatott!

A helyszínről tudósított a kisalfold.hu és a Győr Plusz Média csapata és sok-sok fotóval színesítették beszámolóikat, érdemes megnézni! 
A nyitókép forrása: www.gyorplusz.hu. A fotót készítette: Mekliz Fotóstúdió
 


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök