„Mesterségem címere" – B-West-Ker Kft.

Mesterségem címere néven indított nyári programsorozatunk célja a pályaorientáció elősegítése.

Nyolc héten át tartó Erzsébet-táborhoz csatlakozott kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége azzal a céllal, hogy hetente ötven, összesen pedig négyszáz gyermek számára biztosítson lehetőséget különböző szakmák megismerésére. A programsorozat részeként olyan vállalkozások számára biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, akik a pályaorientáció elősegítésében is szerepet vállalnak.
Augusztus 17-én a rábatamási székhelyű B-West-Ker Kft. látogatott el a táborba. A cég tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, illetve bádogozással kezdte meg tevékenységét, amely a későbbiekben tovább bővült tetőfedő anyagok azon belül is a lemezfedési anyagok, bádogos termékek kereskedelmével. A vállalkozás elsősorban a Nyugat-Dunántúli területeken tevékenykedő vállalkozás, amelynek ügyfélköre az évek során számos visszatérő vásárlóval, kivitelező partnerrel bővült.
Földesi Balázs ügyvezető és csapata a bádogos szakma izgalmas rejtelmeibe kalauzolta a táborozó diákokat, akik nagy örömmel hajtották végre a kijelölt feladatokat. Lemezeket hajlítottak és vágtak, esőcsatornát szereltek, de a legbátrabbak a lemezlyukasztásban is összemérhették erejüket. A vállalkozás meglepetéssel is készült! A táborozó gyermekek szorgos munkáját tartalmas ajánékcsomagokkal jutalmazta.

A B-West-Ker Kft. több éve rendelkezik a kitüntető, "Kamara által ajánlott vállalkozás" címmel is
Ezúton is köszönjük a vállalkozás együttműködését.

 

A program szervezője Erdős Vilmos kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének irodavezetője.
A folytatásban újabb vállalkozások bemutatkozására kerül sor, hogy példát mutassanak a következő generáció számára.

Tekintse meg képgalériánkat, amely az oldal alján található.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png