„Mesterségem címere" – fws online Kft.

Mesterségem címere néven indított nyári programsorozatunk célja a pályaorientáció elősegítése.

Nyolc héten át tartó Erzsébet-táborhoz csatlakozott kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége, azzal a céllal, hogy hetente ötven, összesen pedig négyszáz gyermek számára biztosítson lehetőséget különböző szakmák megismerésére. A programsorozat részeként olyan vállalkozások számára biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, akik a pályaorientáció elősegítésében is szerepet vállalnak.
Július 27-én az egyedi weboldalak és webshopok készítője, az fws online Kft. látogatott el táborunkba. A fertőszentmiklósi székhelyű vállalkozás ügyvezetője, Fekete Attila izgalmas előadása nagy sikert aratott a gyermekek körében, akik aktívan vettek részt a programban. A téma közelsége sok kérdést megfogalmazott bennük, melyekre hasznos és fontos válaszokat kaptak Attilától. A cég ügyvezetője hisz abban, hogy eredményes munkát csak jó hangulatban, inspiráló környezetben és pozitív társaságban érhetünk el. Professzionális eszközökkel, berendezésekkel, valamint folyamatos tanulással támogatják a mindennapjaikat. Közös sikereikhez nagymértékben hozzájárulnak a rendszeres közösségi események, programok és a folyamatos vezetői visszajelzések. A 2007-ben egyszemélyes vállalkozásként alapított fws webstudioban ma már több mint 15-en dolgoznak. Legfontosabb céljuk, hogy minden kolléga szeresse munkakörét és érezze jól magát olyan csapat tagjaként, ami folyamatosan fejlődik.
A vállalkozás több éve rendelkezik a kitüntető, "Kamara által ajánlott vállalkozás" címmel is
Ezúton is köszönjük az fws online Kft. önzetlen közreműködését és további sikeres életutat kívánunk a 15 éves vállalkozásnak.


Kamaránk képviseletében a program szervezője Erdős Vilmos, a Fertő-Rábaközi Térség irodavezetője működött közre.
A folytatásban újabb vállalkozások bemutatkozására kerül sor, hogy példát mutassanak a következő generáció számára.

Tekintse meg képgalériánkat, amely az oldal alján található.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png