„Mesterségem címere" – PPD Online Kft.

Mesterségem címere néven indított nyári programsorozatunk célja a pályaorientáció elősegítése.

Nyolc héten át tartó Erzsébet-táborhoz csatlakozott kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége azzal a céllal, hogy hetente ötven, összesen pedig négyszáz gyermek számára biztosítson lehetőséget különböző szakmák megismerésére. A programsorozat részeként olyan vállalkozások számára biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, akik a pályaorientáció elősegítésében is szerepet vállalnak.
Augusztus 3-án a hatékony marketing eszközök kivitelezője, a PPD Online Kft. látogatott el táborunkba. A vállalkozás ügyvezetőjének, Polák Péter interaktív előadása osztatlan sikert aratott a gyermekek körében, akik az online világ újdonságaival is megismerkedhettek. A programozástól kezdve a plakát és weboldalkészítésen át több területen is kipróbálhatták magukat a gyerekek. A legbátrabbak még interjút is adhattak, melyről egy igazán frappáns kis videót is szerkesztettek. A program sikerét misem bizonyítja jobban, mint hogy az előadás után többen is programozók, szoftverfejlesztők marketingesek és webdesignerek szeretnének lenni.
A táborozók által készített weboldal elérhetősége: www.tabor.ppdonline.hu
A PPD Online Kft.-t színvonalas munkáinak köszönhetően, ma már a térség egyik legmeghatározóbb webfejlesztő vállalkozásaként tartják számon. Az ügyvezető mottójában az online világ fontosságára hívja fel a figyelmet: „Egyre inkább tapasztalhatjuk, hogy digitális irányba tolódik a kommunikáció, ahol nagyságrendekkel növelhető az ügyfélélmény, felgyorsulnak a folyamatok, az automatizálási lehetőségeknek köszönhetően pedig növelhető a hatékonyság! Tervezzünk előre, mérjük az eredményeket és legyünk nyitottak az újdonságokra!”

Ezúton is köszönjük a vállalkozás közreműködését!

Kamaránk képviseletében a program szervezője Erdős Vilmos, a Fertő-Rábaközi Térség irodavezetője működött közre.
A folytatásban újabb vállalkozások bemutatkozására kerül sor, hogy példát mutassanak a következő generáció számára.

Tekintse meg képgalériánkat, amely az oldal alján található.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png