„Mesterségem címere" – Cserpes Sajtműhely Kft.

Mesterségem címere néven indított nyári programsorozatunk célja a pályaorientáció elősegítése.

A nyolc héten át tartó Erzsébet-táborhoz csatlakozott kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége, azzal a céllal, hogy hetente ötven, összesen pedig négyszáz gyermek számára biztosítson lehetőséget különböző szakmák megismerésére. A programsorozat részeként olyan vállalkozások számára biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, akik a pályaorientáció elősegítésében is szerepet vállalnak.
Következő helyszínként az önkéntes kamarai tagsággal rendelkező, kapuvári Cserpes Sajtműhely Kft. volt a vendéglátó, ahol sok élménnyel gazdagodtak a táborozó gyerekek.
A vállalkozás részéről Horváth Miklós üzem- és Kiss Károly műszakvezető fogadta a csoportot, akik izgalmas gyárlátogatást tartottak. 
A Cserpes Sajtműhely jelenleg 240 főt foglalkoztat és 66 féle termékből álló kínálattal rendelkezik, mely termékek tartósítószert és egyéb stabilizáló, állományjavító, színező anyagokat nem tartalmaznak. A július 20-i látogatás alkalmával többet meg is kóstolhattak a táborozó gyerekek.
A 30 éves múltra visszatekintő vállalkozást 1992-ben alapította Cserpes István és a Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött.
Amiért azonban a Cserpes Sajtműhely prosperál, az az a gondolat, hogy az alapító, tulajdonos Cserpes István hitt és hisz abban, hogy lehet szakmai alapokon nyugvó gyártást és kereskedelmet folytatni ebben az iparágban is. A célja most is változatlanul az, hogy teljesítse azt, amit a piac kér és elvár a vállalkozástól.

Kamaránk képviseletében a program szervezője Erdős Vilmos, a Fertő-Rábaközi Térség irodavezetője működött közre.
A folytatásban újabb vállalkozások bemutatkozására kerül sor, hogy példát mutassanak a következő generáció számára.

Tekintse meg képgalériánkat, amely az oldal alján található.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png