MI, Chat GPT, Open AI és társai voltak 3. workshopunk "slágerei"

Marketing anyagok készítése, videó- és hanggenerálás, adattisztítás, adatelemzés, programozás támogatása a mesterséges intelligencia segítségével.mi ws 20240611_161326.jpg

A Mentor és Biznisz Klub és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvári Térsége által szervezett harmadik workshopon a résztvevők Benyovszky Máté MI (mesterséges intelligencia) szakértő vezetésével próbálhatták ki a MI gyakorlati alkalmazási lehetőségeit feladatsorokon keresztül.

Ahogyan a rendezvény ötletgazdája, Csalló Gábor fogalmazott: "MI, Chat GPT, Open AI és társai voltak a mai nap "slágerei". Remek hangulatban telt az előadás és látszik, hogy egyre többen merültek bele a mesterséges intelligencia témaköreibe. Benyovszky Máténak köszönjük a lelkes bemutatót és minden résztvevőnek az érdeklődő együttműködést. Bízunk benne, hogy minél szélesebb körben tudják hasznosítani a tanultakat és mindenkinek további lelkes érdeklődést kívánunk. Folytatjuk!"

A programsorozatot kellő érdeklődés esetén ősszel folytatjuk. További információkat a hírlevelekben, kamaránk honlapján, FB és LinkedIn oldalain fogunk közölni.Köszönjük a Flesch Károly Nonprofit Kft.  munkatársainak közreműködését a rendezvény sikeres lebonyolításában.

MI ws 20240611_161236.jpg

 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg, kiemelten a vármegye kevésbé fejlett járásaiban működő KKV-k részére.  Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósult meg. 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png