Minden eddiginél több a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás"

A "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" Védjegyprogram hat éve sikeres. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy minden eddiginél többen pályáztak a minősítésért.

Kamaránk hat éve indította útjára a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” Védjegyprogramot. Ezzel egy olyan minősítési védjegyrendszert hoztunk létre az önkéntes kamarai tagok számára, amelybe pályázat útján lehet felvételt nyerni. A pályázatokat szigorú minőségi szempontrendszer alapján egy független bizottság bírálja el. Ellenőrzik, hogy a pályázó legalább egy éve önkéntes kamarai tag, nincs lejárt kamarai tartozása, illetve 60 napot meghaladó köztartozása, nem áll felszámolási-, csőd- és végelszámolási eljárás, illetve végrehajtás alatt, nincs ellene elmarasztaló határozata a Kamarai Etikai Bizottságnak és a Fogyasztóvédelmi Békéltető Testületnek, továbbá rendelkezik két ajánló taggal. 

A program célja, hogy a védjegyet elnyert kamarai tagvállalkozások ismertsége és elismertsége növekedjen, és folyamatosan fejlődjenek. A védjegy a megbízhatóságot, a hitelességet hirdeti! Egyfajta ajánlás ez – azt üzeni a partnereknek, ügyfeleknek, hogy ezekben a vállalkozásokban megbízhatnak! Az ajánlás pedig az egyik legnagyobb érték, amit egy vállalkozás kaphat! Ezért pályáznak évről évre többen. 
2022-re 104 vállalkozás felelt meg a szigorú követelményeknek és vehette át ünnepélyes keretek között a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegy tanúsítványát. Közülük 85 cég már idén is használhatta a minősítést, újra pályáztak azért, hogy 2022-ben is viselhessék a címet. Mi sem bizonyítja jobban a program sikerét, a minősítés létjogosultságát. Ezen kívül további 19 céget köszönhettünk november 25-én kamaránkban, ők új védjegyesek, most pályáztak először – velük gyarapodott a Védjegyesek üzleti közössége! 

Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke így szólt a programról: "A védjegy garancia. Azok, akik kiérdemlik, gazdaságilag és az üzleti életben is megbízható vállalkozók. A programmal fel akarjuk hívni az emberek figyelmét arra, mennyi tisztességes, becsületes és példaértékű cég működik térségünkben. A kamara büszke rájuk, és bátran ajánlja őket. Az elismert cégek is egymást ajánlják, egy közösség áll ki értük. A védjegynek presztízs értéke van, a bizalom és hitelesség nagyon fontos a mai világban". 
Molnár Albert, a kamara Győri térségének elnöke hozzátette: "A program célja, hogy az önkéntes kamarai tagokon belül legyen egy minősített üzleti közösség. Az elismert vállalkozásokat a kamara bátran meri ajánlani a minőség, a megbízhatóság, és a szakmai értékek vonatkozásában. A cégek büszkén viselik a védjegyet, érték számukra. Az üzleti életben a bizalomnak nagyon fontos szerepe van, a védjegyprogram is ezt a bizalmat prezentálja."

A Védjegyátadó-ünnepség fényét a Pataki Anna és Stummer Márton alkotta Duo Vivo zenei előadása emelte.

A "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozásokat" ahogy minden évben, úgy most is egy kiadványba emeltük. Lapozzon bele!  

A "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" Védjegy tulajdonosainak ezúton is gratulálunk! 

Az eseményről tudósítást olvashat a www.kisalfold.hu és a www.gyorplusz.hu oldalakon.
A Védjegyprogramról bővebben hallhattak a Győr+ Konkrét című televíziós műsorában is. Az adás ITT visszanézhető. 

A védjegyes vállalkozásokról és az ünnepségen készült fotók megtekinthetők képgalériánkban.
Az ünnepség fotóit a MekliZ Fotó Stúdió készítette. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png