Mire harap a cápa?

Az első, bevezető adásunk alkalmával a befektetési motivációkat vettük górcső alá.

Befektetnél, de nem tudod hogyan kezdj neki? Erőforrásaid, tapasztalataid visszaforgatnád a helyi ökoszisztémába? Vagy esetleg pont a másik oldalon állsz és tőkét vonnál be a vállalkozásodba, de nem tudod milyen kihívásokkal kell szembenézned?

A háromrészes meetup-sorozat epizódjaiban Károlyi Antal, angyalbefektető, a Hungarian Business Angel Network elnöke és aktuális beszélgetőpartnere járnak körül egy-egy témát az üzleti angyal tevékenységet középpontba állítva. Vendégeink személyes történeteiken keresztül osztják meg tapasztalataikat, hogy első kézből nyújtsanak információt a befektetői életformáról és annak lehetőségeiről.
Az első, bevezető adásunk alkalmával a befektetési motivációkat vettük górcső alá.
Interaktív meetup sorozatunk második epizódjában a befektetői gondolkodásmódot helyezzük a középpontba. Megismerheted, hogyan gondolkodik, mit keres, milyen szempontokat mérlegel egy befektető.
Eseményünk állandó szereplője Károlyi Antal, a Hungarian Business Angel Network elnöke, akinek szívügye a magyar üzleti angyalok támogatása és személyes tapasztalatainak megosztása.
Beszélgetőpartnere ezúttal Zajdó Csaba, az Innonic Startup Stúdió vezetője, 2019-ben az Év fiatal vállalkozója díj nyertese, a Shoprenter alapítója, a Bitninja nevű startup angyalbefektetője. Saját bevallása szerint mindig is egy nemzetközi sikertörténetet akart felépíteni, méghozzá Debrecenből.

Tudd meg velünk, hogy mire harap a cápa!
További információ és ingyenes regisztráció az alábbi linken: https://inputprogram.com/esemeny/mire-harap-a-capa--2--resz

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png