MS Trend Kft.

MS Trend Kft.

Szállás és étterem egy helyen. ”Ha szeret jól lakni és jóllakni” Győr mellett, Győrújbaráton, csendes zöldövezetben várja vendégeit a családi tulajdonban lévõ Aranypatkó Étterem és Panzió. A hangulatos, 80 fõs étterem minden nap nyitva tart. Alkalmas családi, baráti, céges rendezvények, állófogadások megtartására. A panzió 8 db igényesen berendezett, kényelmes apartmannal rendelkezik. A lakóegységekben fürdőszoba, konyhasarok, tv, wifi, klíma, és egyedi ágyak biztosítják a jó komfortérzetet. A szobák többségéhez terasz vagy gang tartozik.

Nemrégiben átálltunk a megújuló energiaforrások használatára. Napelemek, illetve levegő-hőszivattyúk kerültek felszerelésre, így káros anyag kibocsájtásunkat jelentősen lecsökkent.

Változatos kínálatunk összeállítása során fontos szempont a magas minõség és a magyar gasztrokultúra ápolása. Az étterem tulajdonosa a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségtõl „ Gasztronómiáért érdemérem” kitüntetésben részesült. Az ő személye a garancia arra, hogy mindig gondos hozzáértéssel készülő, házias ételek kerüljenek az asztalra és vendégeink részesülhessenek az Aranypatkó által nyújtott különleges vendégszeretet élményében.

 

Mógor Csaba
9081 Győrújbarát, István utca 21.
https://aranypatkoetterem.hu/hu/
36209211458

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png