New Generation Klub első félévi aktivitásai – Találkozzunk szeptemberben!

A kamara Szolgáltatási Tagozatában működő New Generation Klub 2020. első félévben is rendszeresen szervezte kapcsolatépítésen alapuló, szakmai tartalommal teli eseményeit, megismertette az érdeklődőkkel a küldetését és azt az eszmeiséget, mely alapján célunk, hogy az itt tanult módszerekkel egyre magasabb szintre fejlesszük az általunk képviselt vállalkozásokat. Találkozzunk 2020. második félévben is a New Generation Klub rendezvényein!

2020. első félévben megismertünk szervezetfejlesztési modelleket, a motiváció kulcskérdéseit, a vállalkozói morál alapvetéseit, a marketingkommunikációban rejlő lehetőségeket, átadtuk a pandémiás időszak legfontosabb finanszírozási aktualitásait, áttekintettük a túléléshez szükséges legfontosabb erőforrásokat, a pénz, piac, humánerőforrás és kapacitás kérdéseit, melyben kiemelt szerepe van a hatékonyság mérésének és növelésének, valamint a tartalékok feltérképezésének is.

Szeptemberben folytatjuk a megkezdett munkát, melybe várjuk az innovatív, fejlődésre és új megoldásokra nyitott cégképviselőket.

A New Generation Klub rendezvényei interaktív, párbeszéden alapuló közvetlen hangvételű események, ahol a résztvevők egy innovatív csapat tagjaként új modelleket ismerhetnek meg, fejlődhetnek és hatékony üzleti kapcsolatokat építhetnek.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök