New Generation Klub: Hatékonyságnövelés a munkatársak fejlesztésével

A New Generation Klub idei első programján Gonczlik Andrea és Gonczlik Tímea (Co Creation) segítségével a munkavállalók fejlesztésében rejlő lehetőségeket tekintettük át.

A New Generation Klub NEW GENERATION KLUB 2021. évi első programja keretében tovább foglalkoztunk a hatékonyságnövelés kérdéskörével.

Mi az a hérom dolog, ami leginkább befolyásolja a hatékonyságot? Tekintse meg a legfontosabb attitűdöket ITT!

Hatékonyságról szervezett rendezvénysorozatunk keretében korábbi fórumainkon mérési oldalról (vállalatirányítási rendszerek), eszköz oldalról (Lean. Kaizen) és a célmeghatározás oldaláról vizsgáltuk a hatékonyságnövelés lehetőségeit. A 2021. január 27-i fórum keretében a munkavállalók fejlesztésében rejlő lehetőségeket is vizsgáltuk az alábbi szempontok szerint:

  • eredményesség, teljesítmény, számonkérhetőség, pénzügyi eredmények, technológiai fegyelem (HARD)
  • kiszámíthatóság, megbízhatóság, együttműködés, bevonás, szakmaiság, közös cél, lojalitás (SOFT)

Témavezetőink megvilágították az eredményfókuszú és emberközpontú szervezeti kultúrában elérhető hatékonyságnövelés, valamint az egyéni teljesítmény, a csoportos együttműködés és a teljes szervezet szintjén elvárható fejlesztési lehetőségeket.

Az előadáson elhangzott prezentációt érdeklődőink az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg.

Közösségünkbe várjuk azokat a vállalkozásvezetőket, akik szeretnének egy innovatív csapat tagjaként új modelleket megismerni, fejlődni és kapcsolatokat építeni.  

A New Generation klub rendezvényei olyan aktív párbeszéden alapuló interaktív rendezvények, ahol rövid témafelvetést követően a résztvevők bevonásával vitatunk meg 1-1 jelentős témát és érünk el konkrét eredményeket.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök