New-Protokoll Kft.

New-Protokoll Kft.

A Fehér Hajó Panzió több mint 20 éve várja kedves vendégeit Győr belvárosától 5 perces sétaútra, a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő szomszédságában. A Kisfaludy-pályázat első regionális nyerteseként a panzió belső terei megújultak, modernizálásra kerültek.  Jelenleg a felújított épületben, bővített szolgáltatásokkal, 17 szobával és családi lakosztállyal 45-50 fő kényelmes elhelyezése biztosított. 80 fős rendezvénytermünk céges- és magánjellegű eseményekre is bérbe vehető.

Panziónk vendégkörét Győr város üzleti életének kiszolgálása melett; a szabadidős, családi pihenések szolgáltatásai határozzák meg.

Mindezeken túl cégünk:

  • a kajak-kenu, evezős, úszó, atlétikai és további sportágak versenyzőinek és edzőtáborozóinak támogatója és szállásadója
  • EuroVelo nemzetközi kerékpárút-hálózatának kiemelt partnere
  • a Szent Jakab Zarándokút útvonalában elhelyezkedő, kiemelt szálláshely
  • a Széchenyi I. Egyetemrõl és Tagintézményeibõl évek óta fogadunk elõadókat, távoktatásban résztvevõ diákokat kedvezõ árakkal, barátságos kiszolgálással!

Több, mint 20 éves sikeres működésünk tapasztalataival, képzett munkatársaink segítségével aktív részei vagyunk városunk lakosságának és hazai, nemzetközi vendégkörének kiszolgálásában. Köszönjük bizalmukat!

„Vendégül látni valakit annyi, mint felelõsséget vállalni jólétérõl mindaddig, amíg fedelünk alatt marad.” / B. Savarin /

 

New-Protokoll Kft. New-Protokoll Kft.
Hanczné Mezõ Edina
9028, Győr, Major u. 2/b. Fehér Hajó Panzió 9025, Győr, Kiss Ernő u. 4.
http://feherhajopanzio.hu/
36209825545

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png