Nők határok nélkül című konferenciát szervezett a BKIK

A Vállalkozó Nők Világnapja alkalmából szervezett konferenciát a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2022. november 22-én.

Idén 5. alkalommal szervezte meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Magyarországon az ENSZ égisze alatt kezdeményezett, a világ 144 országára kiterjedő Vállalkozó Nők Világnapja (Women’s Entrepreneurship Day – WED) globális kampány hazai eseményét, mely a vállalkozó nők és női kezdeményezések fenntarthatóságra, a globális és helyi problémák megoldásában való részvételének pozitív hatására hívja fel a figyelmet.

A konferencián a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubjának küldöttsége is részt vett.

"A program kiváló lehetőséget kínált, hogy ismereteinket bővítsük a témában, tudásmegosztással éljünk és más társszervezetekkel kapcsolatot teremtsünk, továbbá jó hírünket vigyük a szakmai közösségben." - foglalta össze a rendezvénnyel kapcsolatos élményeit Horváth Imre Tamásné, a klub elnöke.

Kerekasztal beszélgetésen a moderátor a GYMSMKIK Női Vállalkozó Klub elismertségét is kiemelte. Az országos kamarai hálózaton belül egyedül a GYMSM KIK rendelkezik ilyen női szervezettel.

Résztvevő vállalkozások sok szakmát képviseltek és a panelbeszélgetéseken egyre inkább láthatóvá vált a női vezetők, vállalkozók erősödő tudatossága.

Az eseményen résztvevő klubtagjaink új ismeretekkel, érdekérvényesítő jó gyakorlatokkal tértek haza.


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png