Nyugati Kapu Klub találkozó a Fensterwerk közreműködésével

Az értékteremtő beszélgetések és szakmai programok eredménye a klub folyamatosan növekvő taglétszáma.

4L4A8620.jpg

A kapuvári Fensterwerk Kft. volt a házigazdája a Nyugati Kapu Klub legutóbbi találkozójának. A közel 50 főt foglalkoztató vállalkozás téli- és nyárikertek, kocsibeállók, terasz előtetők, valamint műanyag nyílászárok kereskedelmével és alu nyílászárók gyártásával foglalkozik.

A közel 25 éve alakult, önkéntes kamarai tagsággal rendelkező Fensterwerk Kft. tevékenységei között egyre nagyobb hangsúlyt kap az egyedi megrendelések kielégítése. Kapuváron található, 1000 négyzetméteres gyártó és logisztikai központjukban a teljes gyártási folyamat nyomon követhető, ahol a korszerű géppark és gyártási folyamat szakképzett kollégák szakértelmével párosul. A széleskörű referencia hűen tükrözi a szakértelmet és a minőséget. Szolgáltatásukhoz tartozik az ügyfélszolgálat, a tanácsadás, a felmérés és a pontos tervezés, a gyártás, a szállítás és a szerelés. A CE minősítéssel rendelkező nyílászáróik közül a műanyag szerkezetek Kömmerling és Gealan profilból, míg az alumínium szerkezetek Aliplast és Sshüco rendszerből készülnek.

A március 28-i találkozó során a cég képviseletében Zambó Péter ügyvezető fogadta a klubtagokat, akik betekintést nyerhettek az aktuális gyártási folyamatokba, megismerhették a vállalkozás működési rendszerét a nyersanyagok beérkezésétől a készáru raktározásig bezáróan. Ezt követően egy pár éve elkészült helyi referencia megtekintésére került sor, majd a Fensterwerk vendégelőadója következett. Ujvári Lajos coach, tréner Kommunikáció a cégvezetésben címmel tartott fergeteges előadása osztatlan sikert aratott a résztvevők körében.

Az üzleti eseményen a Fensterwerk Kft. képviseletében Molnár Zoltán logisztikai vezető és Zambó Péter ügyvezető működtek közre.

A Nyugati Kapu Klub továbbra is fenntartja hírnevét, mint egy olyan üzleti közösség, ahol vállalkozások képviselői találkozhatnak, inspirálódhatnak és egymást támogathatják.
 

Csatlakozzon Ön is a térség üzleti közösségéhez és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!

Következő találkozó:

A csatlakozás feltétele az önkéntes kamarai tagság, a vállalkozó pozitív attitűdje és, hogy „működjön a kémia" az adott csoporttal. A részvétel külön egyeztetést igényel!
A havi rendszerességű találkozók különböző programok mentén, de a közös ötletelés és célok érdekében hivatottak működni.
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

Az oldal alján galéria található!
Fotók: Németh T. Ferenc


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png