Október a látás hónapja – Taglátogatás a Rábabrill Kft.-nél

A vállalkozás professzionális eszközökkel és világszínvonalú minőséggel áll ügyfelei rendelkezésére.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb október 25-én, a csornai székhelyű  Rábabrill Kft.-nél tett látogatást.
A cég 1993-ban alakult, működésének kezdetén fotó-optika kereskedésként üzemelt. A versenyképesség megőrzése érdekében az akkor még kis üzlet önálló optikai műhelyt helyezett üzembe. A műhely magas színvonalú felszerelését követően megépítettek egy szakorvosi rendelőt, ahol professzionális eszközökkel, világszínvonalú minőségben tudnak szemészeti szakorvosi vizsgálatokat végezni. A folyamatos fejlesztéseknek és fejlődésnek köszönhetően a kezdeti alig húsz négyzetméteres üzlet, 2009-re közel 100 négyzetméteresre bővült. Ez idő tájt a vállalkozás Kapuváron is üzletet nyitott, melynek köszönhetően már két városban is elérhetőek ügyfélorientált, minőségi szolgáltatásaik.
Szemészeti szűrőcsomagjaikat, legyen szó Glaucoma, Diabétesz vagy Hypertonia vizsgálatról, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szemész szakorvosokkal végeztetik. A szakorvosi vizsgálat mellett a hét minden napján optometrista szemvizsgálatra is van lehetőség, akár azonnal, akár időpontra is. Az optometrista olyan felsőfokú végzettségű látszerész, aki képesítése alapján szemvizsgálatot is végezhet. Megállapítja a szükséges és helyes szemüveg, illetve kontaktlencse korrekciót, segítséget és felvilágosítást nyújt a helyes szemüveglencse kiválasztásához, tanácsot ad a helyes szemüveg használathoz. Bármiféle betegség gyanúja esetén azonnal orvoshoz irányítja a pácienst. Az optometrista szemvizsgálat ingyenes annak, aki náluk készítteti el a szemüvegét.
Mindkét üzlet széleskörű termékkínálattal, professzionális eszközökkel és szakorvosi vizsgálattal várja ügyfeleit, akiknek a szemüvege akár 15 percen belül is elkészülhet.
A taglátogatás során Sós Mártonné ügyvezető elmondta, hogy jelenleg is fejleszt a vállalkozás, melynek köszönhetően jelentősen bővül kapuvári üzlethelyiségük alapterülete. Ami pedig a vállalkozás jövőjét illeti: a generációváltás folyamata is már jó ideje elindult a vállalkozás életében. Ennek egyik meghatározó bizonyítéka, hogy a kapuvári üzlet vezetése az ügyvezető fia, Sós Márton kezében van.

Rábabrill Kft. öt éve önkéntes tagja kamaránknak, melynek lehetőségeiről egyeztetett a taglátogatási projekt keretében:

  • Magyar Attila (HI-MOD AUDIO Kft.),
  • Németh Ferenc egyéni vállalkozó,
  • Erdős Vilmos kamarai munkatárs,
  • Sós Márton és Sós Mártonné cégvezetőkkel.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png